Inte lätt...

Nej det är det inte, när man vill ha allt detta från H&M och har ett presentkort på 350 kr ;) Visst, en del här är väl inte nödvändigt just nu men som jag ändå gärna skulle vilja ha. Men ja, vissa saker kommer jag ju få sålla bort! Men ändå :( huh.
The really BIG, BIG wants här nu då är skinnbyxorna! Helst i både grått & svart egentligen, men ja. Skorna!!! Kamelfärgade "poolon",den beiga västen,
pälshalsduken (den svarta slår jag nog faktiskt till på idagi butiken)
och någon av de fina klänningarna.
Och jag som behöver toppar/blusar... Hur gick det här till.
Men men, what to do. Jag följer mitt hjärt :) höhö

Quallity time

Ikväll ska jag & min fina Alex gå ut och äta faktiskt :) Lite veckomys är aldrig fel! Jag tror det är ganska viktigt faktiskt... Att man inte hamnar i en tråkig grå vardag utan att man gör saker tillsammans, hittar på & upplever saker tillsammans, och aldrig tar varandra för givet. <3 hihi :)

Lycky me

I love how you play the guitar to me. I love the way you hold me in your arms. I love how you get scared of scary movies. I love the way you look at me. I love it when you talk in your sleep. I love how you kiss me in front of your friends. I love your smile. I love that you are scared to death of spiders. I love when you ask me how my day has been and really wants to hear the answear. I love all the cute and silly texts you send me. I love how you wake me up in the middle of the night to kiss me.

 


Today is one of those days...


Computeeeer

Nu har jag nog bestämt mig för en dator. Önskade mig pengar ju nu när jag fyllde år för att investera i en ny. Och jag har kollat på ASUS, deras UL-serie. Det enda är att den måste vara tillräckligt stark för Photoshop, InDesign, Illustrator mm som är ganska tunga program. Alltså utan att det laggar eller att datorn blir seg... Men har kollat på lite olika ASUS så tror det blir någon sån i alla fall :)

Så efter jobbet sticker vi upp till ONOFF och kollar! Så får vi se vad det blir :)
.

BALB

Asså jag måste bara presentera min lilla ögonsten så här på hösten som jag inhandlade i helgen; Biotherm Aquasource Lip Balm. Världens bästa för torra hötsläppar enligt mig! Jag har jätte problem med det, men denna gör det betydligt bättre! Beror väl antagligen på den torra, kalla luften så här års i samband med allt man utsätter huden för, t ex smink, starka rengöringscremer mm.
.
Rekomenderas varmt! 185:- på KICKS. Lätt värt det :)
.

Sinneeeee

Asså jag får snart ett släpp på en kille här på jobbet! Världens jävla tönt. Gaaaaaah. Så äckligt frustrerande... Han är som en förvuxen 14-åring typ! Fast han är jätte liten. Så springer han här vid mitt skrivbord hela tiden för jag sitter bredvid en ny kille som han hjälper typ. Och VARJE jävla gång han kommer säger han "aous it gååin"? D.v.s "how's it going" på någon komisk österländsk engelska... Typ 8 gånger om dagen i 2 veckor har jag hört detta. Slänger fan snart mitt kaffe på honom!
.
Ja, lite aggressioner där... Inget att bry sig om! :)

i LÖRDAGS

Här kommer lite bilder peeps :) Men det var snålt med det måste jag säga... Och dålig "kvalle" på många tyvärr.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
TACK alla underbaringar som var med! KÄRLEK till er. Jag hade så sjukt kul!

Sång & blommor

Ja, nu har det ju då kommit till allas vetskap här på jobbet att jag nyligen fyllt 20. Så det blev sjönsång på engelska då det var Roger som tog ton... Och så fick jag blommor :)

Och de var fina! Men jag HATAR att bli sjungen för, så att säga :P Även om man nu på senare dagar försöker hålla sig cool och lugn så går det inte, jag blir så generad så! Haha USCH. Men härliga är de i alla fall här!


Ballt

Satt precis med på ett möte här på jobbet. Skiiiiiit grymt! Vågar inte säga för mycket med det företaget hade som skit stora touch screens för PR.

Wäääh, alla är så äckligt kreativa här. Jag blir så jäkla taggad asså på AD/creativ director/grafisk designer. Gi'meeeeee!!!
.

Tyspiskt mig...

Varför ska jag alltid vara ute i sista stund? Just nu vill jag ha något sånt här som i kollaget nedan ståendes i min garderob inför imorn kväll! Pisseliss då :(

MEN, vil får väl se vad vi kan göra åt den saken! :)
.

Tyg i taket

På lunchen kom min bästaste Alex som är så snäll och hämtade mig, så körde vi till ett stället här utanför Helsingborg för och hämta tyger. De ska vi ha i taket i lokalen där jag ska ha min 20års fest på lördag. Hoppas det blir bra! :)

Så vi ska köra ut med det ikväll samt ljudanläggningen och mer belysning. Så får vi se hur det blir med lamporna! Kanske behövs fixas något mer...
.

LRD

Ja, åter till det här med den lilla röda... Jag hämtade ut min klänning igår som hade kommit. Valde ju mellan två klänningar från asos.com som var röda, båda två. Och jag vet fortfarande inte vilken jag hade tagit om jag stått med båda i en affär och provat istället. Men den var snygg! Precis som på bilden ju... Höhö.

Men den var faktiskt aningen stor. Jag tog en 36a men hade varit perfekt med en 34a tror jag. Eller stor, men den kunde suttit lite tightare så vissa veck hade blivit lite snyggare. Men det blev bra :D Ska ju ha den på lördag så hinner inte skicka tillbaka och byta, även om det är gratis att skicka tillbaka...

Och ja jag hade ju inte tänkt visa den innan men kan inte hålla mig :P
.

Dagens "WANTS"

Snyggt från H&M
Snyggt från Lindex!

buuhu

Åååh, jädrans koder :( får inte bort det dumma svarta under min header...

Lanvin by H&M

Wääääh, kan inte vänta! Vill se kollektionen NU. Och ja, vet inte riktigt hur jag ska göra med jobbet den dagen kläderna släpps... Men det är ett senare problem! :D
.
Kolla in videon i alla fall !
.
share image

SE DEN SENASTE VIDEON OM H&M:S DESIGNER-SAMARBETE.


Black balloons

Åå vad rolig jag har varit här de senaste dagarna... Det är lite mycket nu. Mycket med festen. Och så var det ju massa firande igår. Ovanpå allt det är jag astrött. Plus allt fix inför festen på lördag!

Var i alla fall iväg på lunchen nu och köpte lite "pynt" till festen. :) ska nog ut där morgon och fixa med det!
.
Blir lite uppdatering sen på mina födelsedagspresenter tänkte jag :)

Blue Mountains, AUSTRALIA

Är bara tvungen och visa! Även om det avslöjar mitt "fusk" för dem som vill se det som det... Jag ser det som vad det är, redigering. :)

Kunde inte gå förrän jag va klar med detta... I vanliga fall är jag här ifrån 17:00 och inte en sekund efter :P

FÖRE
.
EFTER


Tonight

Man borde inte jobba på sin födelsedag! :( haha nej men denna dagen har faktiskt gått väldigt smärtfritt förbi. Haft en hel del och göra...

Ikväll blir det middag ute med familjen; jag, mamma, pappa, sis & Alex<3 Vi har nog inte riktigt bestämt var vi ska gå än, haft lite olika förslag. Blir i alla fall ett glas på MM Bar efteråt ser det ut som med mina fina vänner :)
.

No more teenageing ;)

Ja, andra nollan idag. Känns för jäkla bra! Haha. Både jag & Alex blev väckta av mamma idag som kom in och sjöng med en bricka full av presenter och frukost :)

Tänkte bara visa en sak jag fick, ett HUMANITY-armband. Ett black crystal. Dom är så fina! Skule vilja ha ett white crystal också men det tar vi senare :) Får visa de andra presenterna sen!

fiffigt ;)

Haha tyckte denna var lite kul ;)
.
.
Mer positivt; imorgon fyller jag år :D

bla bla bla

Miss you beauties! <3
.
.
vackraste

Festfixarn'

Denna lördag dag ska bestå av förberedelser inför nästa lördag då mitt BWR-party äger rum, min 20års fest! :) Så ska ut till lokalen idagoch städa, fixa väggar med mera, köra dit bord, stolar & lampor och placera ut det.

Sen i veckan blir det till att sätta upp tygerna i taken, eventuellt uppsättning av mer ljus, dukning och dekoration!

It's gonna be awesome :D


lovelovelove

Asså jag är kär i en blogg. Fy fan vad fin den är rent ut sagt... Jag har en alldeles varm känsla i hela kroppen efter att ha läst några inlägg i den. VACKERT. http://leloveimage.blogspot.com/

Dagens

Men inte vilken dagens som helst ;)

DAGENS VILL HA: resa till New York
DAGENS KLÄDSEL: grå kofta, bruna stövlar, gråa knästrumpor, jeans
DAGENS FRISYR: slarvig, hög knut
DAGENS LÅT: Samson - Regina Spektor
DAGENS PLANER: jobba, slappa, festa
DAGENS SAKNAD: min Alex
DAGENS DUMMASTE: Lykke om julgransförsäljning "tar de med sig granar från Sverige till USA då"?
DAGENS MISSLYCKANDE: missade tåget, Ängelholm-Helsingborg
DAGENS DROG: koffein, dvs kaffe
DAGENS KÖP: blir nog glasen med vin ikväll :P
DAGENS GODIS: choklaaaad ffs
DAGENS HUMÖR: fredags-seg för tillfället
DAGENS CITAT: tack o hej, leverpastej
DAGENS ROLIGASTE: Alex som pratade halvt i sömnen...

hihi, detta var kul ju :D


meeeer :)

Ja, ännu mer nice från H&M som jag ska ta och klicka hem sen. Fast väntar tills efter jag har fylt år ;) För nu får det vara bra med shoppande på ett litet tag!

klick, klick

Woops! Slant med musen och klickade hem det här från H&M... Som det kan gå... Thiihi. Skinnjacka med fårskinn och en poncho som ni ser :) jackan kom tillbaka! wiihoo.

Jag gillar H&M skarpt. Så löjligt att vissa inte gillar H&M bara för det är billigt. Visst, ingen som säger det rätt ut väl men... Bara till och läsa mellan raderna. Sen är inte allt så billigt men tyvärr har det väl lite fått den stämpeln. Och visst, de har varor med sämre kvalitet också. Men det är kläder som är både och, som är RIKTIGT snygga! I love it :D

plugg

wawwa wiiwa, gissa vad jag har gjort :D jag har anmält mig till en distanskurs vid Jönköpings Högskola som heter Digital Bildbehandling. Hade vatt sjukt kul om jag kom in! Helt perfekt liksom. Vill verkligen fördjupa mig mer i detta nu, och jag hoppas på att ha stor användning av det jag lär mig här under min praktiktid på denna reklambyrån!

Kursen börjar i januari och man ska bekräfta antagningen i slutet av december då man får reda på om man blivit antagen. Kursens innehåll kommer från moderskeppet.se :) Men nu ska jag fortsätta läsa om det! ;)

see ya
 

 


LRD

Mm, nu blev det inte LBD (Little Black Dress) utan istället LRD; the Little Red Dress! Så en sån klickade jag hem igår på asos.com :)

Och den ska bäras för första gången på min 20års fest som är nästa lördag. Temat är då BWR, dvs Blacvk 'n' White 'n' Red. Lite udda kan man tycka men alla har väl tidigare hört talas om Black 'n' White-party... Men så tyckte jag det blev lite tråkigt med bara svart & vitt så jag slängde in lite rött också för att peppa upp det hela. Med andra ord en perfekt ursäkt till att köpa höstens the LRD ;) Så det blir en födelsedagspresent! Men ni får inte se den än :)


hööööst

Så, nu ska jag snart stick från kontoret här i Helsingborg. Vid klockan 18 väntar en fika på Espresso House med Karolina Karro Soulis Lövet Löfqvist :P wiiiie <3

Och på tal om löv (höhö) så är ju hösten här på riktigt nu. Nästan. Det ända är väl att det inte är speciellt kyligt ännu... And guess what, I think I like it :D "missade" ju förra hösten då jag befann mig på andra sidan jordklotet i Australien, så jag tror faktiskt att jag nog kan ta mig igenom detta vinterhalvåret utan min årliga depression! :) och det tack vare alla underbara höstkläder och höstskor som jag fick skippa helt förra året. Jag är helt lyrisk. Älskar det :D och tillsammans med min Alex! hihi. Fast ja man vet ju aldrig, jag ska kanske inte ropa hej förrän man är över bäcken ;)


By the way så var hockeyn bra igår! Mycket slagsmål och så, så det var kul ;) haha. Tyvärr vann inte Rögle, men vi var typ lika glada för det eftersom Alex kompis spelar i Borås som sagt. Så när Bergström (som då är kompisen) gjorde mål och sina assist (!), så skrek vi YES och apploderade typ. Tror ni folk glodde eller? Hah! Extra nice för honom väl eftersom han spelat i Rögle innan. Sen träffa vi honom efteråt och pojkarna var så glada för och se varandra ;)

jobb, jobb, jobb...

Ååå, nu är det bara 1 timme kvar sen slutar jag. Eftermiddagarna är lite sega faktiskt... Sitter vid en data från 8 till 17. Visst, jobbar ju i Photoshop, Illustrator osv men ändå ganska jobbit och tröttsamt för ryggen mm att bara sitta såhär hela dagen. Det positiva är dock att jag fått mer konkreta arbetsuppgifter framöver.

Fast idag har jag bara suttit och gjort loggor i Illustrator,  till ett UF-företag :) Men det hjälper jag ju gärna till med efter min egna tid med ett UF-företag, Ung Företagsamhet, dvs ett företag man kan starta och ha som projektarbete i tredje ring på vissa skolor i landet.

Vi hette Defendo och gjorde ett snyggt halsband med inbyggt överfallsalarm, som tjejer skulle kunna ha på sig på fest och när de gick ut så de alltid hade ett överfallsalarm på sig när det blir dags för hemgång. Och det gick riktigt bra för oss! Först kom vi 2:a i hela Skåne i kategorin Bästa Vara och sen på SM slutade vi på delad andraplats igen :D

Bästa tiden
under hela skolgången kan jag säga! Det som gjorde det värt att gå ekonomilinjen typ :P

Här är när tidningen var och intervjuade oss innan SM!

vi i vår monter på mässan under SM i Sthlm
Max, Andres, Micie, Karro & jag


efter "Le grand finale" med våra 2:a-pris diplom :D

UNDERBARA MINNEN <3



SWEET

Jag kommer sitta pall framför datorn då i alla fall! :D


Hej hopp, belive it or not

-men ikväll ska jag på ishockey. M mm! Jag och Alex ska gå och kolla Rögle hemma mot Borås. Och Alex bästa kompis spelar i Borås så de ska bli kul och kolla:) Seriestart och allt idag också...






On their way!

Dessa är beställda! Från Nilsons :) Acne's blev det inte kan jag säga. Men ja, wiiiiie! I matt, mörkbrunt läder. Kommer på posten vilken dag som helst tror jag. Fick skicka efter dem från Varberg för det var närmsta butiken de fanns kvar i... Kommer sitta finfint i höst!


Skissmodell

Jag jobbar på en reklambyrå i Helsingborg. Jag fick en praktikplats här på Art-sidan och ska vara här fram till jul nu. Uppgifterna är väldigt varierande och ibland få tyvärr.

Men idag fick jag åter igen vara s.k. skissmodell. Ganska kul. Framförallt är det skönt att få lämna kontoret någon timme och sträcka på benen :)

En skiss är i detta fallet ett förslag till kunden på motiv på foton som kunden ska använda i diverse material. Alltså tar man en bild med ett visst motiv/rekvisita/situation. Skickar bilden till företaget och hör om de gillar själva idén. Sedan fotas samma motiv/rekvisita/situation igen av en riktig fotograf med riktiga modeller.


CONGRATZ

Säger grattis till min lill-sis som fyller 18 idag! 8 dagar innan mig... Haha, jag blev alltid så sur när vi var små och Matilda hade fyllt år för då trodde jag att hon BARA var 1 år yngre än mig (eftersom jag inte fyllde efter drygt en vecka) när det i själva verket skiljer två år på oss.

Så idag kommer moster med kusiner, morfar och vi; jag, Alex, mamma & Tommy:) Då blir det lite god plockmat/buffe och sen tårta.

sis & jag på dykbåten i sydvästra Thailand för snart 3 år sen, här utanför Bamboo Island :)

En systemis!

Nu har jag nog bestämt mig tror jag! Det blir en PC och en liten systemkamera :) När jag la in bilderna i de senaste inläggen här så konstaterade jag att det VERKLIGEN behövs en ny bättre kamera och det är NU!

Har kollat på den nya NX10 från Samsung. Den har fått ganska bra kritik och hade nog passat mig bra. Fast ska kolla runt lite mer på andra systemisar i samma storlek!

2 månader

Jag vet, jag vet! Lite löjligt kanske att fira varje månadsdag sådär men lite mys är det värt i alla fall :) Grattis till mig & min fina Alex <3 hihi

 


Lunch

Idag blev det att jag lunchade med älskade Mariii på Torstens :) Så efter en minishoppingrunda på H&M för mig så gick vi dit. Jag beställde kalvkarre med potatisgratäng och rödvinssås (tror jag! HAHA) och Marielle en ciabata. Mumsigt värre! hehe...

Jag och Mariii på Good Vibrations, en endags-festival i Sydney i februari! Kommer aldrig glömma denna dagen asså. Fy tusan vad kul vi hade och bra musik och ja... Hade inte kunnat begära mer :D

 


Clothes

Tänkte visa upp lite av det nu som jag inhandlade igår :) här kommer det på så gör jag nog ett litet kollage sen också för skojs skull så man bara ser plagget liksom. 

Och ursäkta bilderna, kameran suger! Så åter till det senare!


Stickad tröja från BikBok & jeans med läder detaljer från GT



Svart body från Bikbok med "nätdetalj" & beiga byxor från GT



Skorna köpte jag i Sthlm när jag var där med soulis för några veckor sedan. Lite för varma att använda redan nu då de är bra fodrade, men de blir nog en stor favorit i vinter. Riktigt sköna dess utom med sin lilla kilklack:) Passar i alla fall på och visa dem här nu!




Och slutligen måste bara visa er mina älsklingar här nedan som kom i förra veckan. Dessa gråa mocka-bootsen med kilklack från H&M. I'm in LOVE! Så grymt sköna och snygga. Inte speciellt höga heller så de passar till både vardag och till fest :)


Mysdag

Har haft en riktigt härlig dag med my soulmate Karolina idag :)

Jag & Lövet i Båstad i somras:) Lite runda under fötterna letade vi efter våra stamgästkort! hehe

Först blev det en snabbis på IKEA, världens nyaste för övrigt;) Öppnade förra veckan här utanför Helsingborg. Så där blev det lite smått & gott, bland annat lite till min kommande 20-årsfest.

Sen blev det en hel del på Väla också. Lite för mycket tror jag om jag skulle fråga någon av mina föräldrar... Så det gör jag inte! Men ska fota lite och slänga upp här sen :)

Sen blev det "eftermiddags-lunch" på Torstens här i Ängelholm när vi kom tillbaka som soulis bjöd på. Ciabata med italiensk salami, brieost & soltorkade tomater. SMARR! hehe. Och VitaminWATER till det. Ååå, älskar dem! Levde på dem i vätskeväg i Aussie <3

 


Rihanna <3

Asså jag tycker hon är för jävla bra !!! Ett litet smakprov här på hennes nyaste :D



Shopping

Yes, nu blir det lite shopping med Karolina Soulis. Så vi tar oss en runda till Väla & IKEA här utanför Helsingborg :) Blir mysmys!

LAAANVIN

Ååå, jag älskar H&M's alla sammarbeten med stora modedesigners. Jag och en kompis skolkade från skolan i 2a ring för att kunna stå längst fram vid dörrarna när de öppnades vid deras sammarbete med Roberto Cavalli.

Och i höst ska jag VERKLIGEN stå längst fram i slutet av november när det är dags för franska Lanvin's kollektion hos H&M. Kollektionen kommer ut i början av november. Mmmmm, can't wait :D

 


A new start

Jag får väl säga det också att detta är ju då en nyastart jag gör här. Avslutade den gamla bloggen och tänkte nu köra lite här. Det blir väl närhelst jag behagar... Kan dock bli knappt med det under
helger, och vid andra tillfällen också kan jag tänka mig. T.ex som nu när jag ligger och är grymt
sjuk :(

Men krya på mig så får ni hålla till godo med det här! Enjoy :)

xx Louise


MAC eller PC

Ja, nu är det ju såhär att jag fyller 20 inom några veckor. Och då önskas det mest pengar till en ny dator. Frågan är ju bara då om det ska bli en Mac eller en PC.

Egentligen vill ja ju Mac, för de är bäst! Så enkelt är det. MEN det kostar ju också där efter... Så går jag och väntar på iPad:en också samt att jag vill köpa mig en fin liten systemkamera (helst nu nu nu vill jag ha en sån!) 

Så då tänker jag så att antingen köper jag en Macbook Air som jag vill ha, kameran så fort jag har pengar till den sen och iPad:en sen när den kommer. Eller så köper jag en shysst PC som ändå blir billigare än vilken Mac som helst typ och kameran för samma summa som en Mac, och väntar in iPad:en. Vill jag offra annat för en Mac eller blir en PC & iPad:en bra nog, eftersom iPad:en mer eller mindre är som en data...


Och en liten hemlis: jag är en riktig sucker för snygg & bra teknik.

 


LARS WALLIN för CARPE DIEM

Asså detta är bland det snyggaste jag sett! Jag har suktat efter detta nu i någon månad och förhoppningsvis blir något mitt under hösten. Jag älskar inredning och skulle kunna köpa minst en uppsättning från denna kollektionen bara för att spara till min egna lya sen.

Jag vet inte men jag tror det är den djuriska, mystiska, förföriska lyxen som tilltalar mig. Jag är inte så mycket för det här romantiska, lantliga, antikvita även om jag tycker det är väldigt vackert! Men det är liksom inte jag. DET HÄR är jag!


http://www.carpediembeds.com/lars-wallin

Old pics.

Just nu konstaterade jag att jag inte gillar gamla foton. Eller fina minnen gillar jag! Men inte andras i alla fall. Eller inte andras som är dumma foton. Bort med dem! Snälla snälla snälla? Hmm...

Jobbar på det hela tiden! Det gör jag verkligen, jag försöker! Men inte så lätt. Ett stort steg för mig som kräver mycket bearbetning. Ussch, mag-ont nu. Jag gillar inte detta :(


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0