registrerad till "Digital bildbehandling"!



Yes, då var allt kart! Registrerd och klar till kursen jag ska läsa nu i vår; Digital bildbehandling :) Moderskeppet (Googla om du inte vet;) & Högskolan i Jönköping gör ett sammarbete. Ooooh, I'm så exiteeeeed! :D

Oprah show



Åååå, det är djurprogram på Oprah Winfrey Show! Ååh, böle-böle... Och massa djurbäbisar. Jag älskar djur! Ååååh, tror jag ska adoptera en elefantbäbis :) Och jag har mitt nästa mål i sikte!

kostrådgivning



Nu ska jag strax ge mig iväg på kostrådgivning at Träningsakademin. Tänkte att nu när jag har börjat träna ordentligt igen så vill jag veta vad jag ska äta och vad min kropp behöver! Jag vill liksom bara gå + / - noll. Bara träna upp min kropp, inte gå ner i vikt. Så kl 12 ska jag vara där! Ska bli intressant:)

fOUND IT!

Jag hittade ringen!! :D Och jag behövde bara gå till steg 1;) Tack som fan för det! Kyss, haj.

ringa på en ring?



Uuuuh, varför kan ma inte ringa på en ring? Så som man kan ringa eftersin mobil när den är borta... För jaaaaa, min ring är bort! Tror jag börjar gåta snart! Jag lovar, när jag hittar den ska jag aldrig mer lämna den ur sikte! Bara lägge den på sin rätta plats när jag tar av mig den, i sin lilla box bland alla de andra smyckena!

Jag märkte det igår, men den måste ha försvunnit i tisdags! Hade den på jobbet, som jag alltid har! Borde inte ha tagit av mig den i omklädningsrummet när jag slutat. Liksom varför skulle jag göra det? Jag gör aldrig det! Kan liksom ha den på mig när jag bytar om... dOOOh. För jag tror att jag tog av mig den när jag skalade potatis i tisdags kväll, så rent logiskt skulle den vara i köket. Men fan letat över allt, alla skåp och skit. Men kan ju va att jag gått iväg och tatt av mig den inteför skalandet, så har letat i resten av hela lägenheten också! Sen dammsög jag efter det, tänk om den ramlat ner på golvet och jag dammsögit upp den!!! Men då borde det ha rasslat till rejält och så det  borde blivit sån "oh-shit-får-se-om-jag-saknar-något-i-morgon - insident", men det blev det inte :(

Tillvägagångssätt:
1. Koll på obbet/i mitt skåp idag. (var ledig igår)
2. Öppna dammsugarpåsen och dissikera den. (ser inte fram emot det)
3. Verkligen barskrapa hela jävla lägenheten.
4. DÖÖÖH-DÖÖÖ! Gå ut i soprummet, leta upp våran Statil-kasse som jag slängde igår i någon av de gröna tunnorna, dissikera den. (ser ännu mindre fram emot det)
*Och om inte det funkar då?!?!?! :(

Ååååh lilla ring, kom fram! :( 

Hummmm

Don't like my klump i magen :( eller har många olika, lite mindre liksom...

first time

Ja, jag skulle Skypa med Marielle nu mn det verkar inte gå så bra. Hon är inte där :(

Men ja, detta är första gången för mig så sitter och letar runder lite nu :P Shit, alla har skype utom jag känns det som. Haha. Men fan aldrig behövt det! jäjä...

UPdate!

Okej, lite uppdatering anske behövs... Länge sen jag skrev :S Men har jobbat massor så därför!


Helgen var ganska lugn. Var med Karro i fredags, blev en sväng till Torstens för några glas och sen sleep over at her place! Lördagen var det jobb på Bahnhof Bar och söndagen bestod av chill & middag hos "svärföräldrarna" på kvällen. (Världens bästa söndagar har vi för övrigt, så jävla nice!)


I måndags var det 75-årskalas för Alex "plastmorfar" Einar. Så efter jobbet åkte jag & Alexis dit med blommor & blader och fick lite god tårta:)
(Bild: Einar, Fudge & Isak på julafton:)

Igår var jag ledig. Då begav jag & Filippa oss till Malmö för jag skulle kolla på hästapålle som jag kanske skulle ha. Dock kändes det sådär, hästen var fin men för mycket arbete på den! Vill inte bara ta en för att jag ska nu, så nej. Får se vad som händer, jag har en till intressnt :) Dock har jag sjukt nt i röven idag! Sittbenen liksom, helt öm! 8 månader sen jag red senast, men det sitter i ryggraden kan jag lova, sick är det! :)


Igår kväll tränade jag på Träningsakademin. Funktional Moves. Inget för mig, kändes väldigt tantigt... Det var hopp, skutt, rulla runt på golvet mm. Men känner det ändån i benen idag! Går dock hellre på Body Pump i så fall :)

is, snö, isflak, himmel...















Lite bilder från en promenad på stranden här i Ängelholm förra helgen.

Mycket is & snö, jag vet! Men jag gillar himlen, ljuset & isflaken man ser "där ute" :)

Klingan's!


Kvaj - 699 kr

Kostymbyxor - 499 kr

Klänning - 499 kr

T-shirt - 99 kr


Klänning - 349 kr

Clutch - 399 kr

Skinnshorts - 799 kr



Så, hittat pris på allt. Detta vill jag ha! Hoppas det säljs på nätet fast än jag fattar att det inte gör det eftersom de bara kommer finnas i utvalda butiker... Någon frivillig sponsor & personal shopper? Befinner mig nämligen i Norge då :(

Om jag bara skulle välja vad jag veeeerkligen, verkligen vill ha så hade det blivit kostymen, clutchen, och den aprikosfärgade klänningen. Men hälst allt detta :) Men bye bye på det kan jag väl typ säga redan nu...

my waaaaades!



Mmm, wades... Nej men AAAAAAJ mina vader! Shit vilken träningsvärk jag har. Var och tränade igår förmiddags också innan jobbet. Fast då blev det Zumba :D Det som är sä jäkla bra med det är att man kan ta ut sig så mycket som man själv vill. Antingen kan man bara precis vifta lite med armarna och benen (som resten av gruppen gjorde som bestod av pensionärer. haha) eller så kan man liksom överdriva mycket, gå ner extra djupt i benövningarna, kläma med rumpan där och spänna magen där... Det är nice! :)

Asian fooooood



Åååå, igår kväll när jag kom hem luktade det Asian foooood i hela lägenheten! Alexis hade lagat WOK :D Shit vad impad jag blev! Det var grön curry-pasta, kokosmjölk osv... Och riktigt, riktigt gott :)

work out!



Nu blir det lite sånt här på Träningsakademin innan jobbet! Haha, bara massa pensionärer ser det ut som på den bilden i alla fall... Får väl se, så kanske det blir!

Drop dead gorgeous

 




Asså ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ. Så förbannad jag blir...!!! Ja, som många redan vet kommer Elin Kling släppa en liten kollektion för H&M den 3 februari. MEN DÅ ÄR JAG I NORGEEEEE. För helvete liksom!!! Huuuuur jävla drop dead gorgeous är inte den där kostymen? Fy satan vad snygg den är. Och the white cluth is to diiiiie for! En helt underbar klänning också som känns väldigt Dagmar-inspirerad vilket jag tror den är också eftersom hon gillar sin där ifrån :)

HÄR kan man se bilder på allt. Ett skit snyggt linne, en vit basic topp och en fint armband som jag också hade velat ha! Mmmmmm. Åka över till Göteborg den dagen eller... :P Nej men hooooppas det säljs på nätet också! Annars var det bara i Sthlm, Gbg, Malmö & Uppsala det säljs i. Sen var det ju det där med pengar... Men det är ett senare problem!


Off to work!




(Sydpolen eller Grönland? Nope, stranden i Ängelholm atm!)

Oooh yes, börjar kl 13 idag!! Sweeeeet :D Jobbar ju längre då men inte helt fel ändå... I morgon börjar jag kl 14, torsdag kl 11 och fredag kl 12 tror jag!

Så det blir träning innan jobbet onsdag & torsdag tänkte jag. Skulle gått på Body Balance igår, en mix av yoga, pilates & thai-shii tror jag! Men asså allvarligt talat så glömde jag bort tiden! Den bara sprang iväg när jag kom hem, så sen fråga Alex bara om jag inte skulle träna. Men då var det för sent... Suck :(

Men ja, så i morgon förmiddag blir det på att testa något nytt, Easy kallas det på Träningsakademin där jag går. Det är 30 minuters intensiv intervallträning de har i grupp på några nya maskiner där! Kom på att man kanske ska boka, bara typ 6 platser där... Och sen blir det Body Pump, skivstång och grejer liksom på torsdag morgon. Ska upp med tuppen (Alex;) då när han går till jobbet tänkte jag. He he

Jag älskar när...





Gosh, som du skämmer bort mig med alla komplimanger och sättet du behandlar mig på. Du får mig att känna mig som en prinsessa. Och när jag säger det till dig, att du skämmer bort mig, så svarar du bara att det är så du känner och undrar om jag inte vill att du ska säga så mer... Men det är väl klart jag vill, du får ju mig att känna mig som den lyckligast människan på jorden. Kan inte riktigt fatta det.


Jag älskar när du säger att du älskar mig, och när du frågar om jag fattar hur mycket du tycker om mig. Jag älskar när du säger att du är så lycklig och jag älskar när du säger hur vacker jag är, fast än jag är alldeles nyvaken och känner mig som en höstack. Jag älskar när du skrattar åt mig för jag är så klumpig, eller att du tycker jag är söt när jag är sur. Älskar när du säger att bästa stunden på dagen är när vi kryper ner och bara får hålla om varandra och när du säger hur len min hud är mot din. Jag älskar när du klättrat upp på soffans armstöd med gittaren och tyst för dig själv sjunger med på en balad. Jag älskar att du hela tiden hör av dig under dagen och säger att du saknar & tänker på mig. Jag älskar att få somna i din famn med dina beskyddande armar runt mig. JAG ÄLSKAR DIG, Alexander Jernberg.

ring-ring





Här är min nya ring som jag typ är helt kär i! Och fick den av personen som jag är helt kär i, i julklapp :) LOVE LOVE LOVE

Huuuur bra?!


God morgon träningsvärk!

Ooh yes, träningspasset igår eftermiddags som bestod av Body Pump var inte nådigt mot min kropp. Var helt skakis & typ ingen kraft i kroppen på hel kvällen sen... Idag har jag träningsvärk! Kunde dock ha varit ännu värre, så det tackar jag för!

En liten parentes; föregående inlägg, från igår, var då lite önsketänkande som hade blett skitsnyggt +lite till. Bara för att klargöra:)

Talk To You Later :)

Our place to be....

Lite mer fint från Mio :)




______________________________________________________________________________
______________________________________________________________________________

______________________________________________________________________________

______________________________________________________________________________ 



______________________________________________________________________________


Dumma sol!



Igår tänkte vi stuckit iväg och åkt skridskor på en sjö här utanför Ängelholm, Danskesjön. Men så va det kasst väder, eller mulet, och vi ville ha fint så hoppade det igår. Och idag, när Alex är upptagen, är det sjäääääälvklart fint väder!! :( Suck!

Nu ska jag i alla fall iväg och byta min ring som jag fick av Alex i julklapp till rätt storlek :)


Såååå Balmain


Vaddå vill ha!!!!!? Såååå Balmain :) Från French Connection.

my new skinnisar


Haha, asså jag blir så trött på my self ibland... Men bestälde precis dessa:) Jaaaa men de kostade fan bara 160:- Hallåååååå liksom!!! Haha :D Eller ja, 200:- kan man säga med frakten! Men satan vad snygga dem är. Nu ska det bara bli intressant och se om jag får om 36orna runt mina breda höftben :P Från Bubbleroom!

Mistake


I made a huge mistake! Jag gick in på Nelly och fick syn på dessa snyggingarna...! :(

lunch-date

Var och lunchade med Filippa innan på Torstens! Hade massa kul att snacka om :):) Kunde säkert hållt på i en timme till men jag var tvungen att rusa tillbaka till jobbet! Pratade blandannat om sommaren! Ååååå vad jag längtar!!!

Sista dagen här på Comotion idag för övrigt... Känns lite sorgligt och lämna alla här:( Får väl kila upp här och säga hej sen imellanåt!

work out


Det blev visst att jag klickade hem lite träningskläder igår också. Från H&M. Usch, lovade ju min p.v. att inte göra det så mycket mer... Hmmm ;/

Ska i alla fall försöka komma igång med träningen igen! Vatt riktigt segt med det nu den sista månaden, inte alls varit sugen! Men lättare nu också när Alexis har det som nyårslöfte. Eller inte nyårslöfte säger han för det håller man inte, mer som en vändpunkt:P Och det ligger ju onekligen något i det!

Men nä, så på fredag eftermiddag när jag är ledig blir det nog 25 min Spin först & sen 45 min Body Pump direkt efter, skivstång och grejer... Kul! :)


morning'!

 


Eeeeh, jag vill också till Thailand har jag bestämt nu! Hjälper ju inte... Får i alla fall lite semester om några veckor, kall semester dock men det kommer bli as nice :):) Tänkte bara meddela att även jag nu har skaffat Skype! Haha, nej det är sant... Sorgligt men sant. Jag har inte haft det innan! Aldrig behövt det så inte funnits någon anledning... :)

Oupps













Oupps, jag slant visst... Igen... Klick-klick sa det bara!
thiihi

Från H&M. Underbara smycken! Den marinblå klänningen blir nice med ett par vita Converse och en liten jacka till våren. Man kan ju t.o.m. ha ett par leggings under och bara dra upp dem lite så de inte syns för att kunna börja med den ännu tidigare. Samma sak med kjolen. Söta skor! Fina till brunbrända ben:) Ser stabila ut måsta jag då säga!

 


have fuun!

thiihi, marielle & me i Australien

summer 2oo9, at Bunkern Bar vid havet

Pratade precis med min pussitorsk Mariii. Hon and her b.f. Ajmiil (stavas kanske Emil egentligen......he he) åkte till Thailand igår kväll. Mmmm, kul för dem liksom! Ska resa runt i Asien i 3 månader. Fan så underbart. Men hallå, jag vill ha hem dig i one piece tack! Kommer sakna dig, typ big time.


fick jobbet! :D


Wohooo, jag har fått nytt jobb! Börjar på måndag:D På WILLY:s! Haha;) på den nya fina butiken här i Ängelholm... Så nu får ni komma upp och handla där så sitter jag i kassan och tar emot er;)

Ogoa' tider man jobbar eller... Börjar typ kl 10, 13 och sånt! Det blir såklart senare kvällar då också men det löser sig! Mycket o.b. betyder ju det också:) Sen är jag LEDIG VARJE MÅNDAG & ONSDAG!:D och jobbar varannan helg. Sådär också kanske, men myyyycket o.b. :)


blööööö


Ååååh, sega dag! Ville inte alls gå upp i morse... Får se om jag ska jobba i morgon eller inte. Tänkte jobbat tre dagar denna veckan och två nästa (kör så eftersom jag bara jobbar halvtid här), men det är så lite och göra nu så får se om jag är ledig imorgon istället kanske! Folk har inte riktigt hunnit börja än, och så lediga torsdag-fredag också. Eller de flesta i alla fall...

Sen glömde jag min lunch där hemma i morse:( PISS!!! Åååh, pallar inte gå hem sen... Haha. Gud vilken seg dag, näää usch! Så därför kom det en liten sommarbild här för att peppa upp mig själv lite. Hej då!

Skiisewmesteer


Hah, jag kom på nu att det inte är så långt kvar tills vi ska och åka skidor en vecka i Trysil! :D sista helgen i januari åker vi. Och det är ju liksom januari NU, så inte så långt kvar... typ 4 veckor bara:D wiiie. Då blir det "snöskoter-safari" en av dagarna också! Hell yeeah, Trylle here we come! Om 4 veckor då... ;)

Och på bild har vi my new googles! Me likey likey, I do likey likey... Na nana nana... Köpte de för presentkort jag fick i julklapp på Väla Köpcentrum, så inhandlades på Stadium. Man ser kanske inte så bra men svarta, cleana med lite spegelglas. Stora! Men det är nice :):)

fina nelson



Mmm Nelson, så heter THE chair, the one and only! Jag & Alexis var en runda på Europamöbler och på MIO igår och på det sistnämnda stället hittade vi den här godingen. Love it! Eller Alex hittade faktiskt:) Kul för vi har så sjukt lik smak på inredning! Och allt annat typ för den delen...

we're so fairytale



<3


H-enry fucking K-ole



Mjaaaau, geee maj! Tan-färgade LITA från Henry Kole. Skitsnygga till våren juuuu


snälla snälla snälla snälla snällaaaaaaaaaaa!

Åååååå, vill ha! vill ha! villa ha! Ber härmed till högre makter, give it to meeeeee! Snälla, håll alla tummar och tår ni har så är ni världens bästa!!! <3

NYE


Måndag och jobb... Tillbaka till verkligheten. Kort vecka dock! Trevligt :) Fast blir väl lika lång som de kommande denna månad, nämligen 2-3 dagar i veckan eftersom jag nu bara jobbar halvtid på en reklambyrå!

Och inte bara ny vecka, nytt år också! Har ett helt underbart år framför mig, vad som än händer. <3 För övrigt var min nyårsafton perfekt! Fast glömde kameran hemma :( Haha, det går inte så bra för mig och min kamera just nu... Tror inte den gillar mig! Får se om någon av de bilder som togs med mobilen kanske kommer upp. Först blev det lite fördrink hos oss, sen till Alexandra & Filiph för trerätters, fest, dricka, lek, sång & skratt! Ner till torget vid 12-slaget för att kolla fyrverkerier mm och sen dansades det natten lång på Bahnhof Bar!

RSS 2.0