tickets -De Luxe!

Yäääääy, Alex bokade biljetterna idag till SENSATION som är i Köpenhamn den 13e november! WÄÄÄH, bara two weeks to go! Kommer bli sååååååå fett. Can't wait :D

.

yummie!


ring-regn

Här är några snyggingar som jag hittade på asos.com. Yes, I do love that site! And I do love rings!
Enjoy :)

the favourites är: änglavingen - No1, och så klorna+den guldiga fjädern

Göteborg, here we come!

Blir en tripp till Göteborg över helgen med älskling . Ska upp och träffa Alex mamma, och syster :) Så blir det lite mat & mys där hemma ikväll. Stan och så i morgon, sen ut en runda på kvällen på ett par drinkar, kanske mer, vem vet;) Lite chill och keventuelt mer stan på söndag inann rellativt tidig hemfärd :) myyyys! <3


Fika-lika med Lövet

Haha, "Lövet"... Fint nick på en Löfqvistare;) (aka. Karolina)

Vi var i alla fall på Torrstens igår kväll. Mycket trevligt! Snackade massa skit och drack kaffe/te. Provade också min nya pälskling, G12:an från Canon. Dock fattade jag väl hälften av inställningarna på den så bliderna blev väl inte mycket mer än okej :P Så dens instruktionsbok blir min kompis i bilen på väg upp till Göteborg ikväll!
.
what a babe!


testing, testing


nope vi var inte helt alone där! Bara ingen annan som njöt av den friska
luften under värmelamporna med oss...

Lulu vill ha!

Låter bilden tala för sig själv...
.
från asos.com

pumpkiiin!

När det var fixarhelg uppe hos framor i Vetlanda förra helgen roade jag och kusinen oss med att göra en Halloween-lyckta medans de gamle slet :P

.
.
.
.

My new best friend

Ja det känns som InDesign är min nya lilla vän. Eller rättare sagt det är det! Jag jobbar på för fullt här, och jag blir ju bara bättre och bättre på det på kuppen, så det är ju bra :)


Canon, here I come!

Ja wiiiiiie, nu ska jag åka och hämta den Canon PowerShot G12 som ska bli min:D Och ja det har jag ju verkligen råd med just nu egentligen (för både min pojkvän & mamma fyller ju inte alls år snart, jag ska ju inte till Gbg i helgen, Sensation är inte sååå snart och jag behöver inte alls en nya rejäl vinterjacka...) Suck. Meeeen, what to do? I've made up my mind. Och där rök min dator... Kära släktingar, det blev en liten kamera istället för dator för födelsedagspengarna!


Fikamys i mörkret

Uusch vilket höstrusk! Brrr. Alldeles mörkt utanför fönstret här på kontoret, och klockan är inte ens halv5... Man märker att det går snabbt framåt nu. Vintertid till helgen ju så då blir det ännu mörkare! Men denna kvällen ska jag piffa till med en fika med fina Filippa & Freddie på Torstens :) Ska bli mys.

Please!

Ja, det finns faktiskt gränser! Jag ska inte säg att jag inte gillar "Blondinbella". Jag förljer hennes blogg, tycker hon är väldigt sund och har bra åsikter samt att jag blir oerhört inspirerad av hennes drivkraft. Men när man går ut på powerwalk i en stor pälsjacka, träningsbyxor och träningsskor så tycker jag måttet är rågat. Tyvärr. Träna i päls... Suck. Detta är inget personligt påhopp för jag hade kunnat hitta många fler om jag bara letat runt på bloggar tillräckligt länge. Men bara själva principen...

#!%@&?)

Asså det finns en här på kontoret som jag skulle kunna smälla när som... Fan vad förbannad jag blir! Hon kan ju glömma att köra runder med mig. Kärring

Time goes by

Ja shit, klockan är redan efter lunch! Förmiddagen har bara sprungit förbi, som vanligt... Tänkte bekänna ett nytt mini beroende; ELLE INTERIÖR. Gaaah, jag fullkomligt äääälskar inredning! Jag tror, och hoppas, att jag kommer end up som antingen fashion AD eller inredningsdesigner :) Det är min dröm! Kan dock inte säga vilket jag vill mest. Det får tiden utvisa.

Blivit så himla inspirerad av detta magasin idag i alla fall. Läst ett vid förmiddagsfikan här på jobbet & ett nu vid lunchen.

.


Dumma kamme-lamme...

Jag har nu till min fasa insett att jag glömt min kamera hos min farmor där jag var i helgen... Piss:( För hon bor liksom i Vetlanda. Buhuu. Vill ju ha mina bilder! :( får nog den i veckan dock för pappa skulle upp till Göteborg så hoppas att Cissi, min faster som bor där, tog med sig den, precis som med skorna pappi glömde...

dröm.se

Tänk er denna outfiten med de skorna! Oh lord...
Skinnbyxor-Fornarina(nelly.com), jacka/kavaj-BALMAIN,
linne-Acne, clutch-asos.com ringar-asos.com & topshop



dock slutsålda :(
från Henry Kole

B.b.

Igår va jag och tränade Body Balance för första gången! Det var mega nice:D I like it, big time! Det är ju som sagt typ yoga/styrkesträning samtidigt som man tränar smidigheten och rörligheten.

Och det var egentligen så jag började på Träningsakademin. För jag pratade med Carina, Alex pappas fru, om träning och så och att jag skulle vilja prova yoga. Tyckte det verkade passa mig med styrketräning, smidighet och så. Både att träna upp det men också något som ligger för en. Så sa hon att ett av passen där hon gick på T.a. var det. Och så visste jag att min kompis Karro gick där, så jag testade... :)
.
Så ja, det kommer det bli mer av kan jag säga! Men ikväll blir det Body pump igen som är en av mina andra favoriter :)
.

G12:an

Tror den här får ta och bli min i veckan! Nu är det dags att slå till. Hade suttit fint att ha med den till Göteborg i helgen :) Ska se om vi kan köra inom NertOnNet's nya lagershop som öppnat här utanför Helsingborg vid Väla.
Canon PowerShot G12

Räkningar... ):

Det sämsta med att man får lön är att man ska betala alla räkningar och fakturor. Tror det kanske får bli lite sånt för mig i kväll innan jag ska och träna. Buhuu :( It sux! Men men, fått fina eller bra grejer för det ju, så what to do!

nytt working place!

Yes, äntligen blir det av! Nästa måndag, alltså om exakt en vecka, så börjar jag jobba på ett nytt ställe. Delvis...

För tillfället jobbar jag heltid på en reklambyrå i Helsingborg, Pyramid Communications. De är Sveriges största B2B-byrå, dvs Business To Business, och jobbar också mycket internationellt. Därför är det en ära att jag utan utbildning eller några större kunskaper fick en praktikplats här från augusti fram till december (jul). Men, eftersom de är så pass stora betyder det också att de är många som arbetar här, som har extremt mycket och göra under extrema deadlines. Därför har jag inte fått så mycket uppgifter osv, svårt för alla att hinna med helt enkelt.
.
Så nu ska jag gå ner till halvtid här, det blir skönare för båda parterna. De slipper leta uppgifter till mig så hysteriskt och jag slipper ha lite och göra vilket gör mig fullkomligt galen! Aktivera mig, PLEASE. Det kliar i hela kroppen på mig! Jag är alltså inte den som nöjer mig med att gå hit och få betalt utan jag måste ha och göra, hela tiden. Därför börjar jag om en vecka också halvtid på en reklambyrå i Ängelholm, Comotion, där de verkligen behöver extra hjälp. Utöver att jobba med annonser och liknande i InDesign så ska jag också jobba lite med en mode-site. Men mer om det senare :)
.
Comotion

B P

Igår blev det Body pump för mig & Karro på Träningsakademin! Älskar det. Jag känner verkligen hur bra det är för mn kropp! Och mer sånt kommer det bli för igår tecknade jag medlemskap där :)

Och tips, på söndag är det öppet hus där! Jag kommer inte riktigt ihåg när det var men tror det började runt 9-9:30 och höll på till kl 15-16, något sånt... Goggla bara på Träninsakademin Ängelholm och kolla på deras hemsida som kommer upp där:) Rekomenderas! Då kan man ju prova på Body pump då, Body balanc som är typ yoga/pilates-aktigt, Core & Crossfit som ska va grymt krävande, Body step som är kondition till 1 000, Zumba & Afro som tränar musklerna med dans osv :) Piss att jag missar det alltså!!!!!!!!! Kommer hem senare på eftermiddagen från Småland...

Thank God it's Friday!

Ikväll blir det en tripp till farmor i Vetlanda över helgen tillsammans med pappi & familjens ena vovve Chilli. Ska upp och hjälpa gamlingen att fixa lite med huset, trädgården mm inför vintern (VÄRLDENS BÄSTA<3 gamling dock:). Faster från Göteborg och min andra faster från Kristianstad med familj kommer också upp! Myyys. Kommer dock sakna min Alex...<3 men inget ont som inte har något gott med sig ;)
Lite bilder från ganska precis ett år sen när vi tre också var uppe där innan jag begav mig till mitt underbara Aussie

HAPPY FACE :D

Haha, nu blev jag glad :) Lykke, min lilla favvo... Hon är lite allt-i-allo här på Pyramid där jag jobbar, men framförallt receptionist. Och nu kom hon ner från konferencerummet och viskade "Vill du ha en dammsugare"? till mig & Caroline. "Jaaa" svara jag nog lite för högt eftersom de inte fans fler sen:P De hade blivit över från något möte här. Så precis innan satt jag och var så sötsugen så kunde inte koncentrera mig! Haha. Räddaren i nöden ;)


Lanvin by H&M

Kolla! Ett smakprov på kollektionen som kommer ut i november :) Denna bilden kom igår och idag ska en liten teaser till släppas. Väntar spänt :D Än så länge ser det ju i alla fall awesome ut!


Go prinsessan, GO!

Kolla vad coolt, prinsessan Madeleine har designat en upplaga av jeans. De heter The Marias efter en flicka som heter Maria då med en hemsk barndom bakom sig, som Madde's egna hjälporganisation Childhood har stöttat. Så 50 av ca 187 USD, som de ska kosta tydligen, går till Childhood. De ska börja säljas i slutet av januari på sidan http://www.geneticdenim.com. Ballt! Vi måste ha världens snyggaste och coolaste prinsessa;) I like her!

På varje par jeans följer en liten tag med där Marias tragiska historia står nedskriven. Så fruktansvärt! Ni kan kanske tyda vad där står...
.
Tror dock inte det är några jeans som faller mig personligen i smaken.
Men de kanske tog fram flera modeller...

Gimmeeeee'! NU

Shoes by Teddy

and off I go!

Nu beger jag mig hemåt. Fast det blir en liten runda inom Väla först. Ska bara ta bussen dit och sen vänta in Alex medan jag går där. Han slutar 17:45 nu dessa dagarna, och jag 17 som vanligt, men så ligger hans kontor där vid Väla så det passar bra :)

Jag ska köpa mig ett beigt läppstift eller så. För jag hatar mina konstigt röda läppar vilket leder till att de sminkas som i sin tur ger mig jätte torra läppar och jätte mycket problem. Så nu ska jag ha ett som drar ner färgen lite :) Så ska jag kolla vinterjacka också! Från Boomerang tänkte jag. Dom är så mysiga!
.

Laaaaanvin!

Oh yes, det närmar sig! Vet fan inte hur jag ska göra med jobbet den 23e november... Alltså den dagen Lanvin's kollektion släpps på H&M. Iiiih. Här är i alla fall en nedräkning till modevisningen av kläderna han har designat och som ska säljas då.
"DU ÄR INBJUDEN ATT SE LANVIN FOR H&M FASHION SHOW KL 08:00 DEN 2 NOVEMBER, 2010."
.

haha, kolla vilken söt liten gubbe... Grymme! Älskar hans klänningar.
.

by Lanvin

Ooh saturday night...

I helgen var jag helt ledig, alltså jag jobbade inte på Bhanhof Bar. Så på lördagen var det utgång! Sushi och fixeli-fix hos Karro Karran Lövet Soulis Löfqvist innan;) Sen förfest hos Stoffe innan Torstens & Bahnhof.lyckades glöma kameran hos Stoffe sen så det blev inga bilder ute :( men men, får hålla till godo med detta...
.
Sara, me & Karro.
.

.

.

hångelhörnan...
.

.

Stoffe Pink boy
.

let's go leather!
.


Like a candle in the wind

Nu ska jag åka hemåt... Sen får jag vänta lite på my man för han slutar senare idag. Ska bli spännande och höra hur det var på nya jobbet för han :)

Ikväll blir det middag hemma hos mammi. Känns som tillfälligheter nowadays... Hehe. Ryktet säger i alla fall att det bjuds på Flygande Jacob och ris, en av de godaste maträtterna på denna jord enligt mig :) För er som inte vet så är det kyckling i ugnen gratinerat med bacon, sås och jordnötter. Muuuuums. Älskar de smakerna tillsammans, jordnötterna gör så himla mycket! Och det bästa av allt är att de är lite så där sega, nästan mjuka, och varmt.
.
.
.
.
.
Bilderna är ifrån när jag & Alex<3 hade mysmiddag hemma innan vi skulle till Mariii och fira henne :)

ÅÅÅ, jag vill se! NU


Henry FUCKIN Kole

Paradise! Geee miiiiiig
henrykole.se

"bara sport, bara sport, bara massor utav sport!"

Nej inte riktigt... Men igår var jag på något slags möte på Träningsakademin där jag har gått och tränat nu en vecka. Haft sån prova-på-vecka! Så visade hon runt lite, snackade priser och vad man är intresserad av att träna osv.

Sen skulle jag gått på Body balanc senare på kvällen, men jag orkade faktiskt inte och inte min kropp heller! Tränat 3 gånger på en vecka från att inte träna alls, så jag tyckte att både jag och min kropp var värda lite vila ;):) Men Body Balance verkar i alla fall väldigt nice! Har ju inte fått provat det ännu... Men det är en kombination av yoga & pilates typ tror jag man kan säga!
.
Blir nog Core i morgon eller Body Pump på torsdag! Här kommer lite "träningsinspiration så länge" ;)
från Stadium, ellos.se & sportamore.se

Julstädning?

Så kallade i alla fall Alex det... :P Med andra ord, en rejäl jävla storstädning på ren svenska! När man torkar kaklet på alla väggarna, då är det storstädning.

Så ja, det blev en sådan i hans lägenhet igår. Jag började i lördags och torkade alla luckor och lådor, invändigt och utvändigt, ugnen, spisen och kaklet. Sen höll han på heeela dagen igår så när jag kom dit på kvällen hjälpte jag till :) Badrummet blev jätte fint med nya badrumsmattan och allt :) Men en hel del kvar. Fortsättning i morgon där vi slutade!

<3


Hej

Blö blö blö, 0 motivation...

Ska ta mig i kragen också och ta det där hyffsat jobbiga samtalet. Men hoppas att det leder till det jag hoppas :)
.
Hade för övrigt världens bästa söndag med min Alex <3 Mer uppdatering senare...
.
Hej då
.

Can't wait :D

Åå, nu längtar jag till julen och snö! "Missade" ju förra julen här hemma i Sverige då vi befann oss i Australien.

I november ska vi upp till Göteborg och gå på Lisebergs julmarknad där. Ska blir så mysiiiiigt! Förhoppningsvis kommer Alex<3 kompis Alex (nej jag skrev rätt;) & hans flickvän Malin med :) Jag menar, hur mysig ser detta inte ut:









PREMIÄR 12e NOVEMBER !

Mer träning

Nu på förmiddagen var jag & Karro finis och tränade igen på Träningsakademin. Ja eller hur! Vad fan har hänt med mig? Tredje gången på mindre än en vecka... Kors i taket! Men jag tycker det är skit kul :D Det som är det bästa med allt!

Idag blev det i alla fall Body Step. Riktigt bra konditionsträning! Och koordinationsträning... HAHA, vår koordination måste sitta i röven någonstans. Så vi hade väl lite problem med att hänga med:P Vilket gjorde just Body step måttligt kul. Men instruktören sa efteråt att det tar 2-3 gånger innan man kommer in i det. Så jag får se, kan absolut gå på det igen men är där något annat pass som parssar bra också så kommer jag nog välja det istället :) Kan bara säga att det är fett mycket jobbigare än vad man tror! En del styrketräning också i slutet på passet!


JAG VANN, JAG VANN :D

Haha nej men jag vinner fan aldrig något, men idag gjorde jag! Jag vann förstapris i vinlotteriet här på jobbet idag. Visst, vi har det varje vecka. Men jag vinner ändå aldrig :P Så det var lite nice.

Vi kör så att den som veckan innan vann förstapriset ska samla in en 20a från dem som vill vara med den veckan och gå till Systemet och handla tre flaskor vin. Ett dyrt, ett mellan och ett billigt vin liksom. Sen står allas namn nedskrivna på små lappar som vi drar. Då gäller det att vara kvar så länge som möjligt. Den som drar 3e-priset får alltså det billigaste vinet, den som blir dragen näst sist vinner andra priset vilket anses som det bästa här för ingen vill egentligen gå iväg och handla nästa vecka, och den som blir dragen sist vinner första priset dvs det dyraste men får också handla nästa vecka. Men fine by me! :D

Detta vann jag:)
Ikväll får jag väl se om jag gjorde ett bra val... Jag var nämligen med Lykke här och handlade innan!

Faaaan Dk!

Störigt eller när man är här på kontoret i Helsingborg och mobilen byter till det danska nätet. Gaaaaaah. Och innan jag fattade var de där "sms:en sända i utlandet" kom från på månadsfakturorna... För jag har då bestämt befunnit mig i Sverige and only Sverige sen i början på maj! Suck.

Frågan är who to blame, 3 som är min operatör eller Danmark? HÖHÖ... Neeej, jag gillar Dk :) Jag gillar Köpenhamn, jag gillar Min Engel med Seebach, Mads Mikkelsen, Helsingör, filmen Efter Bröllopet, vår vän Simonesom vi träffa i Aussie :) Hahaha, snacka om att jag tappade tråden...

Bla bla, talk to you later bitches ;) xx

Work out!

Igår var jag på träningsakademin igen med Karro efter jobbet. Jag har sån prova-på-vecka nu så tänkte prova lite olika. Får se om det blir något pass på lördag eller söndag också :)
Och ja, det blev bodypump då! Träning med skivstång till musik typ... Skit bra! Jag kände verkligen hur det tog i mina ryggmuskler (och alla andra muskler för den delen) som jag har haft så ont i så jag vaknat av det på nätterna ett tag. Super bra träning alltså!!! Och mina biceps har väl aldrig varit så där vältränade. För övrigt är jag ingen biffig person alls... HAHA. Men ja, väldigt bra och rekommenderas varmt! Kul också, väldigt varierande :)
Och det ästa av allt: JAG TYCKER DET ÄR KUL OCH TRÄNA :D (vilket aldrig har hänt innan)


All this hair...

Yes, igår var då första dagen med ny hårfärg. De på kontoret här blev lite chockade... Haha. Det blev ganska mörk & ganska koppar/rött, vet inte om jag tyckte det blev lite för mycket. Men det lägger sig! Inte mycket att göra åt, världen går inte under:) Men tar en annan färg när det är dags att fylla på! Och man vänjer sig! Fast känns fortfarande ovant för mig också. Hehe. Men har ju vatt mörk innan, för ca 1,5 år sen. Fast asså färgen är absolut snygg, bara lite för hårt för mig tror jag som är så ljus... :)
Brun mahogny koppar

clothes

Yäääy, detta här nedan fanns i paketet jag hämtade igår. Allt var jätte bra, snyggt och satt bra. Det ända är "klänningen", den puderrosa, den är för kort att ha som klänning... Men skit snygg med skinnleggingsen eller ett par skinnshorts med strumpbyxor och knästrumpor tillexempel :)

För övrigt blir allt mycket snyggare med ett bar skinnleggings eller skinnbyxor tycker jag. Man piffar upp det lite liksom! Som den beigea här nedanför är ju lite längre, och med skinnleggingsen till blev det super!







Moments like these...



<3


When sweet Thursday comes

Haha, fet torka här idag... Boring, I know. Men jag har spenderat hela eftermiddagen på bottenplan här på Pyramid och arkiverat en jävla massa broschyrer, visitkort, folders, lådor... Allt en reklambyrå kan producera i fysisk form. Inte det mest spännande jag gjort i mitt liv men ändå något att sysselsätta sig med. Äventyret fortsätter i morgon. Fyndade i alla fall en typ av strandväska där nere i en ganska ful ljusblå färg och med loggan på. Men what the heck...
Nu ska jag hem och hämta ut mitt paket! Wiiiie :D Sen träning med Karro, Body pump blir det idag! Spännande, först gången... ;)

Byte?

Hmm... Funderar på att flytta över detta till Blogspot eller Wordpress. Vet ine vilket bara :P Research på det nu!

pieces

Mm, detta här nedan hade jag kunnat tänka mig idag :) Eller ja, inte bara idag... Så söta öronmuffar. Super gulliga och ha i vinter ju:) Sen kan jag inte bestämma mig för vilken jag helst hade velat ha av klänningarna.

Kom i alla fall ett paket igår som jag ska hämta:) tror bara inte jag hinner idag... Buhu. Eller kanske! Får se. Ska bli spännande och se vad som är i dock! Höhö.

so I do! ;)


<3
Kvällen kommer spenderas ute hos min far på landet... Älsk kommer med också! Så ska jag bli lite höstmörk och fin i håret :) Det ni! Sen ska vi fira Alex med lite glass & gott för hans nya jobb :)


I N S P I R A T I O N

Här har det varit tomt idag... Jag har inte varit sugen liksom :)

Men i alla fall, nu måste jag berätta! Jag var med dem här från Pyramid på Näringslivsdagarna här i Helsingborg innan idag. En liten mässa kan man säga som är i 2 dagar som hålls på Sundspärlan då det är meningen att man ska inspireras, nätverka, se & lyssna på andra företag osv. Så en man som jobbar här på Pyramid och är delägare, Micco, höll ett litet seminarium. Och fy tusan vad grym människan är! Så fruktansvärt bright, påläst och INSPIRERANDE. Jag bara njöt när jag satt där och lyssnade samtidigt som det pirrade i hela kroppen på något sätt. Jag fick en riktig flash back från UF-tiden och sista, eller möjligt vis de två sista, åren på gymnasiet. Tror inte det finns något som kan få igång mig så som en riktigt grym föreläsare, idé eller liknande som inspirerar så otroligt mycket. Jag blir alldeles varm inombords. Det låter säkert helt mysko, men det är något som händer med mig när jag ser hur drivna och målmedvetna folk är och som tycker det de sysslar med är det bästa de vet. DET är inspiration. Vackert.

Ja, så han pratade om varumärket. Skillnaden på varumärke, varan, pris, värde, emotionellt tänkande & rationellt tänkande. Han är en av de 10 främsta inom det området i Sverige, varumärkesutvecklare. Jobbat som direktör och hit och dit i både den ena och den andra delen av världen. Aaeh, vet inte vad jag ska säga. Blir lika tagen av hans kreativitet varje gång.

Over and out. xx


kärt återseende

Nu sticker jag från jobbet och beger mig hemåt för en snabb uppfräschning. Sen ska jag ner till stan och fika med Filleeeeeeeee:D tillsammans med de andra brudarna! För hon kom hem från Cypern igår, sha nana nana! Så sjukt, nästan ett år sen vi sågs. Jag, Micie & Marielle stack ju till Australien den 2 november förra året, och när vi kom hem hade Filippa åkt till Cypern för att jobba. Så ja, 1 år minus tre veckor ungefär...

kaaaniiiiijn-kääjjlek



cuuula gänget... fast marielle är nog faktiskt coolast! hehe

miiih, love this pic av någon konstig anledning :P
en av alla grymma fester hos emil den sommaren, med de bästa.
Ja, där kanske jag hade svartet btw...

traningsvark.se

Aah, jag har sån träningsvärk från igår asså, mina vader is killing me. Jag & Karro var och tränade Zumba på Träningsakademin i Ängelholm. Jag har gått på det några gånger innan i Helsingborg, så det var första gången här, och första gången på ett tag nu asså. Så mm, mina vader mår sådär.

Sen körde jag och Alex vår specialité igår också, massage session! Så min rygg dödar mig typ mer än vanligt idag... Han måste väckt liv ordentligt i de där små onda musklerna :(


Det är jag på Zumban!
hahahaha lol

På stranden

Håller på och ladda upp lite bilder på Facebook nu från i lördags eftermiddag när jag & Alex<3 tog en promenad på stranden. Vi var så himla sega och trötta, så det var uppfriskande :) Underbart väder ju! Tyckte kameran lyckades fånga ett ganska coolt ljus, solljuset blev så varmt på något sätt. Jag har förstärkt kontrasterna bara på vissa bilder. Men min lilla pocketkamera kan den också!

Här är något smakprov :)

Alex hade med sig golfklubban och övade lite "bukerslag". Smart :)
















Hej hopp, gummisnopp

He he. Osegt och gå upp i morse eller? IGEN... Suck. I hate it!
Här är i alla fall mina rödisar som jag gillar :)


Osnygga eller?

Nu sitter jag och leker lite i Illustrator :) Håller på och göra lite logos till ett UF-företag, till Karro soulis lillsis och hennes UF. Ganska givande måste jag säga, man blir bara bättre och bättre på dessa programen :) Kul!

Ja jag hade ju iiiiinte bangat dessa! Från Topshop.


Kärlek.

Efter att ha hållit på med hästar mer eller mindre hela livet så är det självklart något som fortfarande ligger mig så varmt om hjärtat. När jag skulle åka till Australien för ganska precis ett år sedan så gjorde jag mig av med min sista häst. Sen jag kom hem i maj har jag inte tagit upp det igen, men känner jag mig själv rätt så är det ännu inte ett avslutat kapitel.

 

Så när jag ser detta blir jag nästan gråtfärdig, av lycka. Som han kramar om sin fantastiska häst och berömmer den efter att de tillsammans ha blivit världsmästare. Det är fan inte alla som gör det kan jag säga... Aaah, får ju rysningar i hela kroppen!

 


...and joy...


Monday morning, again...

Konstaterande: JAG ÄR INGEN MORGONMÄNNISKA! Det har jag i och för sig vetat länge men ville bara bekräfta det ännu en gång. Sena kvällar aka nätter, och sena morgnar är min melodi! höhö. Måste nog göra något åt det snart på jobbfronten...

Helgen har varit mycket bra men ganska sliten :P Har en hel del bilder jag ska ladda upp sen :)
Har i alla fall jobbat på Bahnhof Bar både fredag & lördag kväll. Och innan vi började i lördags (vi = jag & Alex, jag satt i kassan & han är DJ ju:) var vi hemma hos Marielle och firade henne som fyllt 21! Sög dock att vi var tvungna och lämna så tidigt:(


Updaterade inlägget här innan också! Slarvigt av mig ;)

Hyllning

Yes, jag måste hylla mitt älskade mineralsmink från Tikei. Bästa ever! Det finns inget att klaga på i alla fall. Till ett riktigt grymt pris! Nu beställde jag precis en ny foundation där ifrån, det var dags nu. Och så blev det en ny borste också, med helt fodral. Min gamla är helt missbildad och halvt förstörd efter att ha blivit nedtryckt i den lilla make-up väskan med allt det andra där i.
jag har foundation Warm 3.
"För dig med medium varm hudton." Jag har en ganska gul nyans på min hud har jag lärt mig!

Det som är toppen också är att man kan köpa små prover av alla deras produkter för 10 kr! Alltså super när man ska börja med detta sminket för att hitta rätt färg. Visst, de har jätte många olika nyanser! ...vilket är bra ju, men kan kanske vara svårt att hitta sin färg. Men varje färg har en liten beskrivning, så för mig var det jätte enkelt att hitta rätt! Man kanske behöver beställa 3 olika. Och varje gång man beställt någt så får man två prover medskickat, oftast på någon ögonskugga eller rouge. Det gillar jag! Som en liten extra godisbit... Hihi



UPDATE: Detta går då att köpa på deras hemsida tikei.se

Shopping-lunch

Det blev en liten runda på stan nu på lunchen då mina presentkrot på H&M och MQ gick upp i rök. Nästan iallafall...

Gick in och hämtade mina gråa skinnbyxor på H&M. Nu har jag äntligen dem i min säkra ägo! höhö
På MQ fick jag beslutsångest... Igen. Det som är bra med provrum ibland är att en hel del av plaggen man samlat på sig har en tendens att sållas bort där då de kanske sitter konstigt, den enda storleken som fanns kvar passade inte eller liknande. Men näpp, inte idag! De 4 olika tröjorna jag hittade fanns i alla storlekar, alla var skitsnygga, alla färgerna var fina och jag ville ha alla. Till slut blev det i alla fall den här nedanför; grå, kort modell med detaljer i svart skinn :)

Tror jag hittade en present till Alex också när han fyller år om knappt en månad :) Så nu har jag två på lager. Vi får se hur det hela slutar!


399:- från ZOUL


.


piss

Asså jag blir så irriterad. Mac & blogg.se funkar inge' bra ihop!!! Märkte det när vi var ute på farmen i Australien också där de hade Mac. Går fan inte göra nytt stycke, och det stör miiiig! Allt blir så ihoptryckt och fult. IBLAND, om man råkar ha tur, så går det i vissa fall att få till nytt stycke.

Men ja, så där av alla de sexiga punkterna! Ifall ni undrar om jag tycker det är snyggt eller något...

UPDATE: hah, där gick det med en! :D

mer Tips!

Klickade hem lite ifrån H&M precis. Och tänkte tipsa om en rabattkod där också, som ger dig 10% rabatt! :) Då är det: 8887. And it really works :)


Igår fick jag mina röda "skinn"-leggings från Nelly. Waaaah. Alredy love 'em! Ni får se bild sen :)

Och skinnjackan åkte tillbaka. Den modellen passade inte mig tyvärr...

Det blev en liten besvikelse idag också; det går inte betala med presentkort på H&Ms internetbutik. Jag trodde faktiskt att man kanske kunde skriva in koden någonstans på sidan, som står på kortet. Men nej, så mina blivande gråa skinnbyxor får förhoppningsvis bli mina IDAG (inte mig emot;). Får kila ner till H&M här i stan sen. Bara min storlek finns kvar nu!!!


Options

Mm, får se hur det går med min fårskinnsjacka där hemma. Annars hade någon av dessa nedan VERKLIGEN INTE vatt feeeeel. Problemet är ju bara att man inte har hur jävla stor plånbok som helst. Men en dag, en dag ska den typ vara det! Också därför det blev den skinnjackan det blev nu först, pga det förmånliga priset. Men mm... Vi får väl se :)
Alla är från Topshop utom den uppe till höger som är från Lindex :)

till 4:an

Satt och kollade runt lite på fodral till min blivande iPhone 4 då jag vet hur duktig jag är med mina mobiler, dvs jag behöver verkligen ett fodral !

Och visst hittade jag snygga fodral. Problemet är nu att jag inte kan välja, vill ha alla som vanligt. Har i alla fall bestämt mig för ett i läder för det känns tåligt och är otroligt snyggt!
.
Men vilken fääääärg? Och sen de djuriska då, hur snygga är inte dem? Men jag tror det blir så här i alla fall; antingen det röda, något av de bruna eller det leo. Svart känns faktiskt lite tråkigt... Men ja, ack så stilrent ;)

från iPhoneButiken.se

A WOWZER

Riktigt nice matta asså! Shieeeeet. Lucy vill ha :)
Hittade den på Aidas blogg (http://nyheter24.se/modette/aidabajgoric) Från Mio är den visst. I like!
.

Tips!

Just nu finns det en rabattkod till Nelly.com som gör att du slipper betala frakten (endast på 39:- men ändå, alltid något:) Då är det: FRIFRAKT10



1,5 besvikelse

Besvikelse 0,5: Hämnden
Igår var vi som sagt och såg den nya filmen Hämnden på bio, den med Mikael Persbrandt. Och mmm, jag vet inte riktigt vad jag tyckte... VÄLDIGT hemsk "historia". Både nere i Afrika där han befann sig stundtals i filmen och jobbade som läkare. Ja jag tror ni kan föreställa er ungefär; läkare - Afrika - mycket barn, unga flickor - soldater dvs onda män. Ja, you get the point. Fruktansvärt. Ville bara gråta. Sen en skrämmande bild, men säkert ofta sann i viss utsträckning, av hans familj och framförallt hans son och hans vänskap etc hemma i Danmark. Så ja, väldigt gripande. Förväntade mig mer men ja, den var bra.
.
Besvikelse 1: nya skinnjackan
Fick hem min skinnjacka igår som jag beställt från H&M. Och den var inte alls som jag hade hoppats på. Jätte konstig i passformen!!! Korta ärmar och väldigt bred i kroppen liksom. Behöver man sån passform får man väl köpa större jacka... Huh :( Men riktigt varm & go' så jag ska ge den en chans till när jag kommer hem ikväll och prova den ordentliget :)

Nytt

Yes, tydligen har jag ett paket från H&M att hämta ut! WIIIIIIE :D (jävlar vad mycket wiiiie det var här idag då...) Men så det är nog min nya skinnjacka med fårskinn & poncho som har arrivat då :):) höhö

*catchiiiiing

Lucy goes business talk on Thuesday! SWEEEET. I like ;)

Biomys

Ikväll ska jag och älskling på bio! Wiiiie. Det ska bli mys:D Så då blir det den nya med Persbrandt, Hämnden. Verkar grymt bra & har fått bra kritik också! :)


Thuesday night feever

Igår va jätte mysigt! Först var jag och fikade med Karro Soulis på Espresso House ända tills det blev mörkt :) Hah, så mycket vi hade och babbla om! Egentligen skulle hon flyttat till Norge på torsdag, men de får nog se hur det blir nu. Wiiiie :D hihi...

Sen gick jag hem till Alex<3 så lagade vi mat. Sen titta vi TV och chillidillade ända till midnatt med våra kära kanelbullar som blev till dagen innan på Kanelbullens Dag :P
.
.
.
.
.
shysst likzzzzzom!
.
Alex sockrar... Suck.
<3
.
Bulle i ugnen. Höhö

Red stands for passion

Klickade hem ett par snygga leggings från Nelly.com som jag kikat på ett bra tag nu. De är i RÖD skinnimmitation kan man säga! Mmm, kommer bli sååå ball :D fast jag tycker bilden på hemsidan är så ful så visar dem inte här, riktiga korvben asså... haha. Hoppas bara storleken blir bra! Valde mellan XS & S men jag tog S, så får vi se hur det blir :)
Köpte en as nice halsduk igår på Carlings här i Helsingborg på lunchen. Sick nice :) Det blev lite grå/beige mellerad för ville inte ha svart, har redan en stor svart halsduk!

happy happy happy

Asså WAWWA WIIWA! Jag fick världens ballaste mail idag! Nästan lite smickrad ju...

 

" Vad kul att du är intresserad av vår skola!

Vi har fortfarande 2 platser kvar i kurs 1 som börjar den 10 januari.

Jag har försökt att nå dig på telefon men inte lyckats så jag provar att maila dig istället.

Ditt personliga brev lät verkligen hur bra som helst och vi vill gärna ha dig hos oss!!

Maila eller ring mig så kan vi prata mer! "

 

Ååååh hade vatt så kul. Typ Sveriges grymmaste! Mer säger jag inte nu... ;) Får se huhr det blir med allt :)


Miiiiiiiih :D

Hah, det där ska föreställa ett litet glädjepip...

Var inne på 3 idag och beställde min iPhone 4 !!! Så om några veckor är den min. Bara till och vänta nu. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! (JOO jag HATAR att vänta! men ändå...) Tyckte det paketet var väldigt bra faktiskt, bra pris :)
.
Ville egentligen inte ha den vita som skulle kommit i juli också.
Men fan ingen som vet när den kommer, OM den ens typ kommer...


Kanelbullens dag!

Jag är så fruktansvärt trött så jag vet inte var jag ska bli av... Känns som jag kommer decka på soffan så fort jag kommer innanför dörren. Men får nog allt ta och hålla mig vaken för jag och bästaste<3 ska baka kanelbullar :D


Balmain, Balmani. Balmain everywhere...

Mmm, såg lite bilder från Balmains visning i Paris och måste bara visa denna toppen:

Asså den kostar 18 000! Moget...
Visst, jag hade inte tackat nej till det (!!!!!!!) men dÖÖh, ett par hundra kanske?

.
För övrigt älskar jag Balmains jackor/kavajor. Alltid.
.
.

We'r on a mother fucking boat!

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Monday morning

Go morron', go morron'!

Helgen har varit mycket bra största delen av tiden :) Jobbade på Bahnhof i fredags kväll, den nattklubben i Ängelholm som jag bl.a. är värdinna & kassörska på.
.
I lördags degade jag & Alex mest. Sen blev det fest med The gang, VÄRLDENS UNDERBARASTE MÄNNISKOR, i Helsingborg. Firade Marielle som fyllde 21 :) Vi var på Jonas båt och festade som är en restaurang/bar där det egentligen var 20årsfest. Men vi blev också inbjudna :)
.
HAHA, jag tyckte detta såg rätt kul ut... Alex sätt att ta av sig jeans OCH strumpr. Bara klivit rätt ur ju :P Vet dock inte hur han lyckades för jag provade sen och det var typ omöjligt x)


Igår, söndag, var det också bara massa chill. TV hela förmiddagen och sen städa upp min "walk over-closet" (mitt rum efter en helg av klädproblem, stress osv.;) höhö. Fick t.o.m. lite hjälp av min älsk! Sen blev det söndagsmiddag & mys hos Alex föräldrar.
.
Slänger upp lite bilder snart från lördagskvällen :)
.
För övrigt är jag head over heels in love i min Alex. Så kär så jag vet inte var jag ska bli av! <3 tihi

Surprise!

Ja det är fantastiskt hur något kan ändras så fort... Anade inte detta under dygnest första halva i alla fall. Skulle blivit utekväll men slutar nu med hemmakväll i tårar. Får se om jag lyckas rycka upp mig om ett tag. Vet att jag ändå intekommer må bättre av att sitta här och tycka synd om mig själv.

Jag grät och vi kysstes
fast jag borde ha bett dig att gå
och jag ska aldrig mer säga sanningen

Melissa Horn är BÄST i stunder som dessa! :)

Favvisar

Jag la upp några länkar till ett par andra bloggar, här ute till höger i min meny. Dem är några av mina favoriter! Många av er känner säkert redan till någon av dem eller alla :)

mina VILL SE just nu!

 

 

.
.

Ett jäkla tjat...

Haha ja shit vad jag maler på om detta men nu har jag bestämt mig (och så för att jag inte har något annat och göra än fixa till kollage i Ps...)
Så detta ovan kommer beställas nu i alla fall...


...tillsammans med någon av dessa klänningarna, vilket jag inte har bestämt än!


Och sen skulle jag med hela mitt hjärta vilja ha dessa för allvarligt talat så tycker jag
de är riktigt snygga! Men det har varit lite mycket skor nu,
så det ser inte så ljust ut för dem:( buuhu :'(

Help me find the way!

- Ja... Det hade fan behövts! Haha. Har fortfarande inte hittat ut ur denna enorma djungel av datorer, en bärbar sådan. Puuh. Får väl se när det sker.

Har i alla fall bestämt mig för kamera nu :) Det blir det nya CANON PowerShot G12. Den kommer in vecka 40 så ska beställas med 8 GB minneskort & väska till.
.

:D

Looki looki! Nyi nyi! haha...
.

RSS 2.0