bILDBOMB - fREDAGS

I fredags firade vi Micie som har fyllt 21 :) Hon hade gjort god trerättersmiddag, eller Emma stod för desserten. Till det var det massa vin som resulterade i utgång!













hahaha




Yes, I do miss my blond hair!



Även om det antagligen kommer trilla ner mer snö på oss innan denna "vintern" är över så närmar vi ju oss faktiskt våren. Det betyder också att I'm gonna byta hårfärg igen. Saknar faktiskt mitt egna blonda! Meeeen, nu har jag hittat en skit snygg annan sak som jag vill prova först:) Det är lite gyllenblondt-mellanbrunt & slingat typ... Tänk Jennifer Aniston :) Eller kolla modellen i föregående inlägg!!

wednesday


             

             

              
Världens sötaste sommarklänning. den assnygga vår-blazern & den perfekta "vill-ha"-kostymen i vår är från H&M! The cuff är från Monki :)

Vill ha!

Nu blir det frukostdate hos Karro Babe. Sen blr det nog lite bildbomber här, från Micies födelsedagsfirande samt utgång i fredags & från Alla Hjärtans Dag :)

zzzemla



Alltså, jag måste bara säga att jag älskar min & Alex vardag! Även om jag slutar ganska sent om kvällarna efter passen på WILLY:S så kommer jag hem, vi lagar mat tillsammans, ingen annan än Oss att ta hänsyn till, tittar på TV, chillidillar, myser, äter efterrätt... Hihi. Jag vet inte varför, men det känns bara så perfekt. Som allt annat i detta förhållandet<3

Anyway, igår hade jag köpt med semlor hem:) Och nej, även om det kanske lät så så käkar inte vi något slags bakverk varje kväll... He heeeee. Men jag har inte haft en enda semla detta året så var ju bara tvungen! :)


Vilken härlig dag! nana na na...

Åååh, vilken underbar morgon jag har haft! Alexis började sent idag så det blev lite mysmorgon, sen upp och gjorde äggröra till frukost. 9:15 började träningspasset uppe på Träningsakademin så jag hoppade upp på min lilla järnhäst och trampade dit i morgonsolen och den friska luften. Så underbart! Nu blir det pannkakor.

Talk to you later lovers!


RSS 2.0