jul-jul !


Nu blir det en runda med mammi till Väla/IKEA och något i Höganäs:) Ska kolla lite julklappar, hon skulle lämna in ett par jeans och så ska jag handla det sista till vår julgran på IKEA sen har jag allt! Aaah, I'm so exited :D haha, helt stört, I knöööw... Men fick ju in gen jul-JUL förra året. Men då låg vi på playan istället;)

Dear Santa...

 



Här har jag knåpat ihop min önskelista! Kommer säkert komma en
"del två" så småningom... ;)
  • Produkter från Björn Axén till mitt meeeegaplatta hår!
  • Ett par LEVIS's Curve ID-jeans. Har så jäkla svårt o hitta jeans som passar till mina breda höfter o halvstora ass med spinkiga ben, men tror att dessa hade suttit som en smäck! Ser det på dem likzzom;)
  • Ett par riktigt, jädrans varma goa curlingkängor. Har bara ett par stövlar som är typ hyffsat varma som jag haft i 3 år...
  • Och sist, och antagligen minst också, höhö... En liten, liten minivovve :') En sån här vit liten pomeranian vill jag haaaaaa! Fast tror ändå det får vänta. Men om jag liksom fick välja:)


morning'!


Jag HATAR att gå upp på morgonen!

Så, tack för det miniagrissionsutbrottet. Anyway, i söndags gick jag och Alex<3 en runda på julskyltningen! Fick tag i denna adventsljusstake som jag ska pyssla ihop själv:) Just nu ser den bara ut sådär, ljusen o brickan. Men there's more to come! Ni får se sen:)

 


Preparty






Röglekillarna var glada efter sin seger mot Malmö! Och
Case så klart...! ;)


tror de försöker lära Liljewall Wakka wakka-dansen :P


emil aka. stjärnan var så klart på plats!



Här kom det lite bilder från förfesten hos Karro i lördags! Slängt in dem bara så nu ska jag , slutar nu:) Ikväll ska vi iväg och checka läget lite........ ;)


Ett problem till

Eller ja, problem och problem...

Men kan nu även konstatera att mitt typsnitt blir mycket bättre i Google Chrome, webbläsare, än i Explorer! Vet inte med de andra. Får se om jag kanske bytar!

paljetter, jordgubbsvin & dans


mah' party outfit! Paljettleggings, high heels, svart topp.



Haft en helt underbar helg, igen. :)

Blev fest i lördags! Skulle ju dratt till Båstad men blev inte så, de andra ville inte... Så Det blev Ängelholm istället! Förfest hos Karro<3 med massa peeps. Slänger upp bilder sen:) Avslutade på Bahnhof! Förvånansvärt lite folk tråkigt nog trots löning och allt... Synd! Men jag hade skit kul i alla fall :D Synd dock när man får höra sen av Alex, som spelade på Madison på Båstad, att det var helt sjukt galet där! Alla stod på bardisken och stämmningen ska ha varit grym, fullsmockat srtälle. Men men, hade en grym kväll anyway :):)

Ja, och så är jag typ in love i dessa as balla leggingsen! Kärlek.

:)

Nu ska jag på äventyr! Bye bye :) hihi

the m-m-m-mansion


Wiiie, i morgon blir det fäääääst med min häääääst. (min häst är Marielle) hahaha... (ja, det bara blev så nu!) Madison i alla fall, premiär för deras nya klubb the Mansion så slutet sällskap. Trevligt:) Alexis ska spela så vi får följa med. Sneeeel heeest! Mycket häst nu...

Jaja, kizzes!


NUDIEjeans for saaale

Kolla min annons på Tradera där jag säljer ett par sprillans nya Nudie jeans! De bara hjänger i min garderob och ingen som använder dem... Fett onödigt. Utropspris: 100 kr


. - problem

Jag har kommit på orsaken till mitt punkt-problem!!! Eller ja, inte punkterna som är problemet ju utan att det inte vill göra nytt stycke. Och det beror alltså på att vissa webbläsare inte gillar blogg.se :( men ja, no Einstein för att räkna ut det, men det är liksom moore än en! Så nu vet jag att Safari & Google Chrome inte gillar blogg.se... Men Explorer gör! Don't know med Firefox...

Snööööw

och då är det typ femtioelva gånger vitare nu,
någon timme senare (läs 3)

Alltså fatta att det snöseli-snöar! I lööööve it :D Fast vill ha ännu meeer. Så man kan göra snöänglar, snögrottor och åka pulka! Har fan inte sett snö på år ju :P Missade den förra året när vi var i Aussie...

Tänkte kila ner på torget nu under lunchen sen och se om där någon cuuuul krans att ha på dörren:) Kan bli finfint. De har lite marknad där en dag i veckan, och skymtade lite rött och så i morse när jag gick förbi.  Undrar dock vad Alexis tycker om det... Har fått övertala honom om att vi ska ha en gran:)

Good morning

Woow, på kontoret nu! Här var ingen när jag kom hit klockan 8, låst och släckt. Jaha? Visade sig att alla hade diverse inbokat så jag gick över gatan till Espressohouse och tog en härlig morgonfika där i lugn och ro tills förste man anlände :)

Rapace


Naomi Rapace, sjukt grymt skåderspelerska! Älskar henne i Millenium-filmerna. Men ååå, jag vill också göra en modefilm med 6 stycken vackra hingstar i! Hihi

(aaaah, datan laggar så kan inte göra spelrutan mindre... Suck. Får fixa det sen:)

This is awesomeness!


Love this pic! Så ball :D This is awesome! Att kunna ligga och chillidilla med så här coola kangaroos...

At Loan Pine Koala Sanctuary - Brisbane - Australia. Vintern 09/10

(tävling;)

Le Love



"Just by looking at me he'll put a hundred different feelings in my body and my head will go completely blank when he smiles. My heart will skip a beat from the slightest sound of my phone, and everything I do when he's not around will be colored by his absence.


I've met someone who doesn't have that need of playing games and instead of following all kinds of rules, simply follows his heart. Someone who makes me wanna look past all the times I've been hurt and feel like it's actually worth risking everything again. Someone who made me wanna fight my fears of opening up so I could let him in, because the thought of him not knowing me completely was far worse than my fear of rejection.


He sights at my stupid jokes and the way I tend to forget stuff and mess everything up, but deep down he love it because love's not about accepting each others flaws, it's about loving them because they make us who we are. I've found somebody for whom I was prepared to show not just the strong, independent side of me that the rest of the world know, but also the insecurities that make me wake up in the middle in the night crying because I'm sick of hurting" <3


Från bloggen Le Love. Ett enda ord behövs för att beskriva dess texter och bilder: VACKERT. Jag adore den! Här är länken till hela ovanstående inlägg.

Här är länken till ett annat väldigt väldigt vackert inlägg, för ovanlighetens skull där, om vänskap. Annars är där 1 000 och åter 1 000 lika fina!

JUMP! for my love ...


Alltså hur satans snyggt är det inte med jumpsuite?! ASOS har jättemånga som typ är super duper mega snygga... Som ni ser så blev det många favoriter här! Älskar den kakigröna uppe till höger, tänk den till försommaren!! Och hur snygg hade inte den i jeans vatt till våren i all denim som kommer vara då, men samtidigt så är svart är alltid svart... Ryggen på den uppe till vänster är ju underbar! Så minst en sån ska det bli till våren :):)
.
Btw ser min nya lilla favvis-logga :)

Alex & Louise's Julfest

Såååå, nu är allt äntligen klart :D Vår julfest is on! Klicka på DENNA länken för att komma till eventet på Facebook. Fast är du välkommen så är du inbjuden;)

Och så alla som är inbjudna är välkomna att bjuda med sig fler av sina vänner som man vill ha där. Men inte vem som helst, helt random, kan komma och köpa biljett. För vi har här bjudit in våra vänner och annat krogfolk i stan!

Vi tänkte att det kan bli en riktigt nice julfest för alla krögare i stan, en gemensam julfest liksom! (Bl.a. är det Bahnhofs personalfest, och bara vi är ju några tiotal galningar) För många känner folk på andra uteställen i stan. Folk flyttar runt, bytar bar, går utbildningar inom detta tillsammans, eller helt enkelt bara känner varandra som kompisar i denna lilla stad. Samtidigt vill vi bjuda våra vänner på en jädra tillställning!!! :D Vem vet liksom inte att krögare kan kröka... HAHA. Kan ju inte bli annat än ball. Hope to see you there peeps!
.
Biljetterna finns tillgängliga nu, och folders med info! (Och de blev jätte fina:) Så den hjälpen tackar vi för!)

So old...

<3
jag & Karro på Micies 18årsfest!


HAHAHAH, alltså jag sitter här och håller mig för skratt! Loggade precis in på Bilddagboken... Så gamla bilder och skit! Hahahaha dööör x) Hittade denna väldigt fina bilden i alla fall som betyder väldigt mycket:) <3

23e

Ja, idag är det den 23e november. Och var skulle du vara då Louise Ek?! Jo at H&M för att få tag i något av ovanstående by Lanvin, helst klänningen! Men hur underbar hade inte den vita kjolen vatt i sommar? Huuh:( Så är det när man shoppar upp alla sina pengar utan att tänka sig för... Trött jag blir på mig själv ibland(a)

"Stilettos and broken bottles"...


vill_ha.nu

Mmm, dessa vill jag ha! :( fast jag har ett par röda leggings i skinnimitation som I like. Och så är mina gråa skinnbyxor från H&M är på väg! Fast vill inte ha dem så myckt att de är "to dir for"... Men jag menar att hade jag haft obegränsat med pengar hade jag köpt dessa också! Lite mer alldagliga på något sätt, men ändå grymt coola!

399 kr från Lindex! I bomull men med ett "vaxöverdrag" så de ser "skinniga" ut :)

Och ja, jag har haft de gråa innan men de gick faktiskt i sönder. Så jag rekommenderar inte att ha H&M's byxor av skinnimitation när man sitter och chillar i soffan! Speciellt inte om man som jag gärna drar upp benen och så där... Då spricker dem! :P haha

Bläääää

AAAAH, jag är så uttråkaaaaad! Amuse me, please.

R8 Spyder vs. E-tron spyder

R8 Spyder

E-tron Spyder



MJAAAU. Alltså detta är så sjuuukt. Fy helvete vad snygga cars! Typ DÖR... Om jag fick välja VILKEN, VERKLIGEN VILKEN BIL JAG VILLE I HELA VÄRLDEN, då skulle det vara någon av dessa! Audi R8 Spyder, men kanske allra helst Audi e-tron Spyder. Hur fet är inte den sista? Alltså ja, there's no words... Aaah, mitt hjärta. En vacker dag... En vacker dag, då jävlar!

lite ny desse.

.
Lite ny design :) Hade tråkigt på jobbet idag... Men nu slutar jag! wawwa wiiwa. Ska plocka upp Alex på hans jobb nu, perfekt att vi kan sammåka om dagarna ju! Och i morse bestämde vi att vi ska rätt hem nu och bädda ner oss för att sova någon timme:) Sååå sköööönt. I'm liksom super duper trött!
.
Sen blir det lite Body Balance för mig på Träningsakademin lite senare. Det är nice:) Lucy like! Det är typ en salig blandning mellan yoga, chi gong och pilates.

Mer helgmys!

Helgen avslutades med middag hos "svärföräldrarna" i en ganska vanlig sedordning :) Lika trevligt, mysigt och god mat som alltid!

När vi kommer dit bjuds man på ett glas vin (stackaren Alex får alltid köra hem;), efter lite "mingel" och så, så blir det ibland förrätt men oftast huvudrätt då. Efteråt sitter vi kvar länge och bara pratar, ofta någon liten efterrätt och sen en kaffe latte från deras suuuupergoda kaffemaskin. Underbar avslutning på helgen!

<3

Holos fjollos!

Måndag igen... "WIIIIE". Så trött så det värker i hela kroppen! Haft en underbar helg i alla fall men inte så svårt ju när man har så underbara människor i sitt liv. <3

I fredags blev det en liten utgång, en perfekt sådan:) Först chillade jag och Alex<3 hemma och lagade super god mat och korkade upp en flaska rött. Sen kom underbaraste Isabelle & Mariii förbi en runda, så blev det lite mer vin (öl för vissa) innan vi begav oss till MM Bar. Där var Emil, Sebbe & Lundh. Filippa babe jobbade där den kvällen så hon slog sig ner en stund också! Några till trevliga peeps som anslöt. När de andra drog sig hemåt gick jag och Alex vidare till Morris! Träffade lite pepps där innan v begav oss hemåt vid halv3-3 :)
.
.
.
.
.
.
at MM Bar

(ja, den dåliga skärpan, de "röda" ögonen och den underbara blixten beror på att det är fotat med iPhöönen. Men är bara glad att jag captured the moment:) <3 )

Sjukliis

Uusch jag mår inte alls så bra idag:( Håller på och bli sjuk! Sånt där pisseliss i form av förkyldning/influensa... Igen. Men asade mig to the work i alla fall! A girl's gotta do what a girl's gotta do;) Går lite tidigare från jobbet i eftermiddag anyway och åker hem o sover i 2 timmar!

MEN, inte mer! För det är ju trots allt helg. Detta man lever för typ, det är drivkraften i vardagen, mitt ljus i mörkret! höhö. Så blir några glas på MM Bar ikväll med underbara människor :)
.

no BP :(

Ikväll tänkte jag gått och tränat Body Pump på Träningsakademin, like I do typ every torsdag! Det är nog det passet jag är bäst att hålla på! *Klapp på Lucy's axel* Men så har mitt ondaste knä börjat krångla... Buuhuuuuu. It sux! Anyway, jag tror faktiskt att det beror på just den träningen:/ För i BP (nej inte Brommapojkarna........) så är vissa moment är att gå ner i ganska djupa knäböj, med skivstången inklusive vikter på axlarna, vilket jag tror känns nu. Och nu halvt haltar jag fram... Halta Lotta!

Träneli-träningen är ju bra för knäet, men det känns liksom överansträngt nu så det kanske behöver vila från de där tunga knäböjen en vecka... Får hitta något bra pass att gå på i helgen! Skaka lite rumpa kanske;) Har inte så mycket inplanerat:) Så typiskt bara för har inte vatt på ett enda jäkla pass i veckan, och det är pisse-liss! Struligaste veckan ever typ! AAAAH

Klipp, klipp! Cabaret, cabaret!

Kollade precis ett filmklipp på TV4 PLAY. Det var när Lokalnyheterna var och filmade på en träning/repetition som min syrra och de hade till sin show, Cabaret Candy Club. De har premiär nästa helg, den 27e. Så då ska vi dit och kolla! Ska bli skit kul:)
.
Klicka på länken här efter om ni vill se:) Själv får jag kolla den igen sen för har inga högtalare på den datan jag har här på jobbet, på Pyramid... Suck. Filmklipp från lokalnyheterna
.

two more pieces

Det kom lite kläder igår från H&M. Bara sådär... Trevligt:) nej kiddelidda!

Men det blev en nice tisha i "nougat" som färgen hette. Lite större, lite längre, lite mer neutral. Snygg med "läderleggings", high heels och stort/långt halsband:) Samt en leopardmönstard klänning, bara för den var så jävla billig! Hehe... Den var väl OK i färgen, men satt grymt snyggt! Kunde dock haft en storlek större men det blir finfint ändå! Svårt det där med zzzizez...
.
En liten önskelista här på annat jag skulle vilja ha:)


UPDATE:
Allt ovan är från H&M!
Grön klänning, svart byxdress -shorts, svart topp, svarta stretchbyxor, stickad poolo

Under Solen, Wallander, Jägarna, Efter Bröllopet...

Gårdagens kväll blev mycket trevlig. Rolf Lassgård var skit grym! Flummig, ödmjuk och grymt imponerande måste jag säga.

Han blev typ intervjuad av en annan man som "satt med" på scen. De gick igenom hans filmer, visade lite klipp och specifika scener från dem. Han visade en scen från underbara Under Solen där det är improvisation vilket man absolut inte kan tro! Skit coolt. De pratade om Collin Nutley, hans favorit regissör, hur han träffade Helena Bergström. Han visade trailer till två nya filmer som ska visas kring jul, pratade om Jägarna II, Wallander och alla andra poliser han ha spelat... Ja det var riktigt kul att lyssna på! :)
.

Roffe Lassgård!

Puuh, nu slutar jag snart. Skönt faktiskt:) Vatt så himla trött idag... Men man får ju skylla sig själv. What to do, what to do?

Men ja, slutar kl 1700. Sen 18 bär det av till Hillesgården som det heter. Dit kommer ikväll självaste Rolf Lassgård! Så jag, mammi, sis och en av hennes kompisar ska och lyssna på honom :) Ska bli kuligt! Fast helst av allt hade jag bara parkerat mitt ass i soffan när jag kom hem och inte flyttat mig en millimeter de kommande timmarna... Men ja, looking forward to Roffe-loffe at Hilles ;)



inte för att jag tror det finns någon i detta land som INTE vet vem he is, men lite bilder ändå... (:


faaaail

Haha, jag såg en av videorna som jag la upp igår, Maria Mena - Sorry. Haha vilket fail, en hemmagjorde jävla kass video. Sorry, but it's true... Jag bara lyssnade på låten i klippet medan jag gjorde något annat, bara för och höra så kvallen på låten var bra!

Så här kommer en annan med samma låt. Stillbild visserligen men den andra är ju bara pinsam! Och ja, igen, I know. Men gör inget för den är så fin :)


handikappad utan mitt äpple

Glömt mobil = handikappad typ.

Var hos mamma o käkade igår kväll. Kommer hem till Alex igen och jag märker jag glömt min mobil. Alex hånar. 2 sekunder senare - Alex märker att han också glömt sin mobil. Jag hånar.

Bilen på sin plats längs in och nere i parkeringshuset/garaget. Garaget ligger ett kvarter bort. Precis kommit innanför dörren och fått av oss ytterkläderna. As trötta sen kvällen innan, vill bara sova. Skiter i att hämta mobilerna.

Nästa problem -hur kommer vi upp i morgon bitti? Alex äger ingen väckarklocka. Am I surprised? Svar nej. Tar en gammal mobil.

Jag har fortfarande inte fått tag på min mobil/hämtat den. Irriterande? Svar ja! Som fan. Alex hämtade sin på väg till jobbet.

I-landsproblem? SVAR JA. För I'm still alive.

Slut.


B vs. B

Nu har den skon från Wildflower kommit ut som jag vill ha! Vet dock inte vilken färg som är snyggast, beige eller svart. Svart är ju grymt snyggt och stilrent men man har ju mest svarta skor redan... Kul med de beiga som är lite annorlunda. Och de beiga är ju snygga till våren om man kan ha bara ben. Hmm. Men ska inte köpa dem nu i alla fall, men WANT them :(

Har ju förresten glömt visa er mina nya snyggingar... Får ta och göra det!


från Wildflower


kärlek, na nana nana.... (:


B-E-A-UTIFUL




TRYSIL

Slänger in lite bilder från Trysil ! För vecka 5 bär det av dit med älskling, pappi, sis & hennes pojkvän samt eventuellt Alex styvpappa Lars-Erik och en kompis till min pappa. Kommer bli så sjukt nice! En hel vecka iväg och bara få leva och må bra, åka skidor, gå på after-ski och sånt härligt :)

Och så håller jag på och planera lite kul... ;)




Prezi

Hah! Shit, satan va segt det har varit här de senaste dagana... S¨nu följer en up date snart! Var på Sensation i helgen, planerat lite fest mm. Så det kommer!

Men sitter på jobbet nu, at Comotion. Ska börja leka lite nu i ett nytt program, Prezi heter det. Verkar as ballt! Får se om jag kan visa upp ngt sen ;)






Boom.

Igår kom min nya vinterjacka! Wiiieehooooo. En brun, halvlång modell från Boomerang. Har den redan idag, trots att det inte kommit någon snö ännu...): men kallt är det ju i alla fall! Så ja, I already like it :)


Big plans

Åå, jag fick en sån snilleblixt här i morse:D Nu jädrans! I'm throwing a party;) mer säger jag inte nu...


söta Nova här på kontoret hjälper mig :)


Biomys :)

Nuuuuu slutar jag äntligen efter en lång dag i dålig position framför datorn. Varit många timmar med InDesign idag! Fått spel pådet programet ca femtio-elva gånger tror jag... Men lärt mig ännu mer också, så kan inte klaga!

Men nähä, nu måste jag springa! Marielle hämtar upp mig & Filippa snart så bär det av mot Helsingborg och bio med mina sötaste och bästa:) Vi ska se Eat, pray and love (minns inte vad den heter på svenska... Något med "meningen med livet") Med Julia Roberts! Verkar sick bra.


min tisdag

Blev en runda på stan idag på lunchen. Så jag gick inom H&M och köpte en ny träningstopp och en as söt pälsmössa från herravdelningen:) Den kommer bli bra att ha i vinter, på skidsemestern mm! Det ryktas om snö här i dagarna ju... Bara vår lilla hörna här av landet som inte har snö för tillfället. Träningstoppen pallade jag inte prova då så får se när jag kommer hem om den passar :)

Och förresten, jag köpte persilade på Systrarna Olsson också! Det är en krydda:) Med den gör man väääärrldens sjukt godaste, kalla sås. Helt underbar till fisk och kokt potatis. Blir nog det i veckan så ger er receptet då ;)



99 kr på H&M's herravdelning. Grymt bra pris! I like :)


Great w.e.

Ja helgen var riktigt bra måsta jag säga. Fick med allt kul typ man kan göra på en helg :)

I fredags fyllde Alex<3 år så det  blev fört bio -Jackass, 3D. Sen gick vi till den italienska restaurangen och åt super god pasta & capaccio! Sen gick vi vidar till MM Bar för några glas med fler bekantas bekanta, där efter Torstens och avslutade med riktigt bra tryck på den lilla klubben Morris!
.
Lördagen bestod av massa, massa chill & småplock först. Innan det var dags för jobb 23-03 på Bahnhof Bar blev det lite "för-gille" hos Filippa babe!
.
Söndagen, igår, var jag & Karro och käkade lunch på Hamnkrogen. Alltid lika gott! Sen blev det en helkväll hemma hos Alex föräldrar med supergod trerätters middag och mys när det var deras tur att fira Alex!
.
Så: fest, chill, mys & kompisar:) Perfa. Har massa nice bilder som kommer inom kort!
.

I wanna be a billionair, na nana na...

Det måste man ju i och för sig inte vara för att ha råd med detta, men att liksom kunna shoppa hur mycket man vill :D

Jag  har kommit fram till att jag verkligen behöver överdelar! Festtoppar, vardagstoppar, koftor, ev. kavajer. Fast sen har jag en del ändå, bara det att de är utspridda överallt, gömda under varandra i stora högar osv. Jag håller alla tummar jag har för att det inom en ganska snar framtid ska finnas möjlighet till en riktig klädhöra åt mig:) en walk-in känns lite väl pretentiöst...
.
först lite balla party dresses, samt lite olika överdelar från H&M.



JACKASS 3D

Jag har haft en helt underbar helg! Den var perfekt. Men mer om det sen...

Det jag skulle komma till var i alla fall att vi var och såg Jackass-filmen i 3D på bio i fredags. Den var helt hysteriskt rolig! I alla fall i början. Man blev faktiskt lite mätt på det efter ett tag. Sen är jag faktiskt ganska äckelmagad när det kommer till spyor & skit... Och när de själva står och spyr för de blir så äcklade, då får jag fan koncentrera mig för att inte börja klökas själv. Men ja, den var underhållande och jag tycker absolut att man ska se den. De är ju minst sagt ett gäng hyffsat störda människor som man kan roas åt! Hehe :)

Need a place to live?

Börjar dagen med bilder på några godingar som gärna hade fått flytta in på min skohylla:)
från Henry Kole!

SPECIELLT dessa






lite till :)

Här är lite till från Swedese!
Här var det lite blandat. Ett snyggt ellips-format matbord, coolt soffbord,
en jäkligt clean klädhängare och ett riktigt ballt tidningsställ, designat tall max :)

jag <3 interior

Asså jag älskar inredning. Det finns ett par grejer som kan få mig alldeles exalterad, uppspelt och nästan får mig att tappa andan. Får liksom nypa mig själv lite i armen för att se om det verkligen är på riktigt jag ser detta eller om jag bara drömmer. (de andra sakerna är ett par out standing snygga skor eller klänning, satans fet & het bil, fucking awesome husden jag älskar, hästar samt att resa)
lite snygga stolar & fåtöljer från Swedese

Who's the b-day pigg?

Mycket klippa och klistra här nu... Och vem är värd denna mödan? Jo bästaste, finaste, underbaraste pojkvännen Alex<3 på hans födelsedag:)

I morse fick han ett paket av mig, en blå stickad tröja med omlottkrage och knappar, och en stor god frukost (som vi typ inte han äta, men ändå;). Och idag slutar jag redan klockan 1 (det tackar vi Alla Helgon för. creepy name för övrigt!) så det blir hem och fixa & trixa lite.................... Sen ikväll ska vi ut och äta, på Casa Mia, och bio efter det. Lite vänner som skulle haka på:) Kvällen kommer nog avslutas på M&M bar för några glas!
.
G R A T T I S igen my love.
Älskar dig

think i'm gonna cry...

Ja asså nu börjar jag snart lipa av frustration. Jag har fått min iPhone 4, jag har lämnat över de jädrans papperna som ska föra över mitt nummer vilket tog tre dagar, och jag har aktiverat mitt sim-kort hos 3... MEN min dongel från 3 funkar inte, eller rättare sagt: internet funkar inte. Så jag har inget internet, vilket betyder att jag inte kan ladda ner iTunes som behövs för att jag ska kunna synka phonen med iTunes för att mobil + sim-kort ska aktiveras och börja fungera :'(


T on T

Gårdagens kväll var mycket trevlig! Blev en runda till Torstens för att ta ett glas vin med Filippa och Marielle & Emil som också anslöt :) Sen kom Karro & Otto också! Härligt snack, gott vin, underbart sällskap och så vidare. <3


Var blir ni aaaav? :(

Hallå, skossorna!? Hörre' ni ni, SCORETT... Where's my peuks? Hoppas att Ni har skickat dem! Ligger där inte ett brev till mig när jag kommer hem idag om att jag har ett paket att hämta ut så ska jag ta och ringa er! Jag satte faktiskt in pengar till er i söndags, och det är torsdag nu.


Överbelastat? svar JA.

Haha, lol. Skulle gå in nu och kolla på Lanvin's kollektion som visades idag på hm.com. Men jo, det går nog att komma in där... Shit, måste vara helt överbelastat ju. Kommer bara eror-meddelande. Tänk då när det börjar säljas! Jag hade inte gett mig på det ens, att försöka köpa något på internet. Då är det roligare med cat fight i butiken ;) haha. Love it ;)


Måste tipsa om Cabaret!

Den 27e november har CABARE Candy Club premiär på Dunkers Kulturhus i Helsingborg. Så om ni gillar uppträde, show och dans på HÖÖÖG nivå mååååste ni gå på detta :)

Anledningen till att jag "promot:ar" detta lite är för att min lillasyster Matilda är med där! And she's the best. Jag älskar att se henne dansa, hon är så sick grym, precis som alla i denna showen! Från hennes klass är det hon, en tjej till och en kille, som också är hennes pojkvän, som blev uttagna efter audition :) Så det är premiär den 27e november, som är en onsdag. Sen är det nog under helgen där, uppehåll i början på veckan efter och sen slutet på hela den veckan med! Självklart har jag, Alex och päronen biljetter till premiären;) kolla in hemsidan här: Cabaret Candy Club
.
mm, visst vill ni gå!? ;)

.

...nej det är ingen vanlig dag för det är...

I morgon fyller mitt hjärta år :) na nana nana... <3

Dock snällt om du låter bli att äta upp mitt hus:) höhö...

en "stan-lunch"

På lunchen sen får det bli en runda på stan! Ska ner och hämta ett par "strumpor" som jag lagt undan och kolla på lite annat inför min Sensation-utstyrsel som ska bäras nästa helg. Det blir inte nödvändigtvis något som på bilden nedan, men det är ju en idé...

julmarknad & Robert Gustavsson

Efter en härlig helg i Göteborg så längtar jag redan tillbaka... Vi ska dit igen helgen innan julafton, jag och Alex<3 Så kommer hans bästa kompis Alex(!) och flickvännen Malin dit också från Borås. Då blir det julmarknad på Liseberg på eftermiddagen och käk väl. Sen på kvällen ska vi antagligen gå på Robert Gustavssons jubileumsrevy som han har på Lisebergsscenen Rondo. Wiiiie:D he rocks! Haha. Snackat om att boka biljetter nu i dagarna.

Åå längtar redan. Jag älskar julen! Och "missade" ju den förra året då vi befann oss på varmare breddgrader... Det blir liksom inte samma sak.
.
haha, älskar "Tony Rickardsson" ;)

Slut för idag, tack för idag

Yees nu får jag gå hem och vila! hehe...

Slänger in lite smaskigt här :)

 


Skorna, armbandet, koftan och ullklänningen hade jag inte bangat.

från MANGO


Orka?

Asså jag är så trött så min kropp skriker! Håller på och sitta och somna här. I need some energy! Finns det inget godisbud i denna stad som kan komma med lite gott till mig? :D typ choklad och sånna sockrade nappar:)

Bestämt med Karro att gå och träna Core ikväll med (styrka, stabilitet bl.a.) men hur fan ska det gå?! Mer sugen på Body pump:en i morgon, även om det vatt kul och testat på Core som jag aldrig gjort... Men det kommer fler dagar!

Och nu började det precis ösregna här utanför mitt kontorsfönster... That just made my day. Suck. Piss dag. Och så saknar jag Alex<3 hahaha, oooj så synd det är om mig. Här får ni en söt elefant :)


Come and save me!

Aah, jag är så trött så jag vet inte vad jag ska bli av! Vi försov oss lite i morse också. Jippie! Tredje dagen på nya jobbet... Suck. Alex hade stängt av sin klocka typ i sömnen eller vad han nu sysslade med :P Sen blev jag i alla fall, men det var ganska lugnt:) Och även om det nu var han som stängde av klockan så tycker inte jag man kan skylla på någon annan i sånna situationer. Retligt så det skriker om det bara! Och nu vill jag sova, mer... :P Äckligt trött.


G, to the B, to the fucking G

Oj oj oj, nu är det massa jobb så hinner inte blogga lika mycket under dagarna. Men det är skit kul :D gjort en liten tidning till ett företag som de skickar ut till sina anställda. Är också med och tar fram designen på tre nya hemsidor! Skit kul :D Och jag började igår... Kan visa er dem sen när de är klara :)

Tänkte bara berätta en lite rolig detalj från vår vistelse i Göteborg i helgen... När vi kom in i Nordstan så satt Bingo Rimér och signerade sin nya bok. Och eftersom jag hört och läst massa bra om den innan och varit sugen på den så slog jag självklart till! Jäkligt cool snubbe måste jag säga! Höhö. I like him, as ball! Så först kändes det lite pinsamt att ta kort men när alla gjorde det och han själv insisterade så drog jag fram kameran. Så frågar han:
-Åå, vilken är det du har, G11:an eller G10:an?
-Nej det är G12:an, svara jag.
-VAAAAA, finns den ute?! Shit, och du har den men inte jag... Katastrof ju! Men asså va, skämtar du med mig eller? Jag får se! Fan va fräsch.





och ja, den är verkligen GRYMT bra! Han har onekligen levt ett faschinerande liv, och verkar fortsätta så. Jag var hooked efter två sidor! Rekomenderas varmt :)


My new darlings!

Ååå, mitt minneskort krångla:( Funkar inte att lägga över bilderna från kameran...

Får visa er mina nya älsklingar så länge, som är på väg hem till mig! Iiiih. Hittade dem i Göteborg:D Så blir det också en försenad födelsedagspresent från Alex<3 :)


First day!

Måndag morgon igen... Inte så pjåkigt denna dag faktiskt då det blir min först på Comotion! Den reklambyrån här i Ängelholm som jag ska jobba deltid på samtidigt som jag fortsätter på deltid hos de i Helsingborg, Pyramid. Wiiie. Ska bli grymt kul :)

Har en helt underbar helg bakom mig som spenderades i Göteborg med min älskade Alex då vi hälsade på hans mamma och gjorde annat kul :) Mer om det sen med lite bilder!

Have a good one! xx


RSS 2.0