Gbg-pics.

middag at Jensens Böffhouse (?)

En Capriña & en Mojito at Heaven23, skybaren på ett av Gothia Towers.
Rekomenderas varmt! GRYM utsikt

ja, utsikten då... Här över Liseberg by night!

Vofflor till brunch at Liseberg :)

Fine då! fast stackaren... Han mådde nog inte så bra där i den mini-mini-hagen på Lisse :(

Och ja, detta var då de bilderna som jag hann och ta...

Där kom lite bilder från när vi var i Göteborg förra helgen. Typ inga bilder alls... Typ pissbilder. Ingen på oss, som vanligt... Men men! Och så dog kameran precis när vi kommit in på Liseberg och skulle gå på julmarknaden. MOGET DÅ. Kamerajäveln "varna" inte ens för lite batteri. Men då lärde man sig det i alla fall...

ett skratt förlänger livet


Änglagård var mysig, fin, väldigt Collin Noutley och en typisk svensk film! Alldeles lagom för min del idag :) Faaaast, mitt under bion fick jag MEGAskrattanfallet. Helt sinnessjukt var det! Inte berdvid mig, utan näst person satt och gjorde massa mongo ljud, garvade för sig själv när ingen annan garvade osv, så Alex kollade snett på henne hela tiden typ och gjorde massa dumma miner. Så till slut brast det helt för mig!! Och jag kunde inte sluta. Och sen började Alex också, och sen Matilda som satt bredvid Alex, lillsis... Jag skratta så tårarna spruta, det bara rann i hela ansiktet på mig! Hahaha. Och så en gång, när det var typ så här "serious moment", när hon höll på och berätta om ett brev hon fått eller vad det va, alla var helt tysta men jag kunde inte hålla mig så gav ifrån mig ett litet "skratt-fräs". Och då blev det ju bara ännu värre! Haha. Aaaah, underbart :) <3

Åter till Änglagård; absolut sevärd om man gillar mysiga, svenska filmer som visar helt sinnessjukt vacker natur. <3 Men ingen wow-fan-vilken-bra-film--film...


what a day!

Woohoo, det har fan gått i ett idag!

  • Upp och iväjj' på manikyr strax innan 11.
  • där i 2 timmar. JAAAA, 2 fucking timmar!
  • Hemma vid kl 13, hade tvättid kl 12 så ner och på med en maskin!
  • Till stan för att besöka KICK'S, Brothers för och hämta en sjorta till Alex tills i morgon, systemet, florist.
  • ett helt jävla pojekt att ta sig hem med tre sysse-kassar, brothers-kasse, väska & blommor.
  • Hemma nu. "Bytat" tvätt i maskinen, ska dammsuga & torka golv, äta, diska, duscha och hämta tvätten innan 16:45 (hon är nu 15:00)
  • Iväg på bio i Helingborg! Änglagård :)

Men kul är det, älskar när det händer lite! Och just det, ska tona håret också! Får nog dock bli ikväll efter bion...

 


jul-pics-regn!

Hos pappi på lillejulafton! Det var jag, Alex, sis & pojkvännen, faster Cissi och sen pappa & sambon Christina samt hennes Saga & Simon. Och så Chilli & Gaja of course :)






 



JULAFTON. Dagen började i Markaryd med en jullunch hos mamma's Tommy, sen till kusinerna för Kalle & julklappar och där är bilderna ifrån :) Här var vi sis, jag, Alex, mammi & Tommy, morfar, moster Heléne och mannen Bosse, kusinerna Thim, Joel & Julia...






<3

<3









På sena eftermiddagen körde jag & Alexis ner igen till Ängelholm och hans familj! Då var det vi två, hans pappa Tomas och hans fru Carina, småbrorsorna Isac & Adam, syster Fia, morfar Einar, carinas kusin Heléne och hennes föräldrar plus dogsen Smilla & Fudge! puuh :)



Har tomten steloppererat knäna...?

Isac överlycklig för deras nya PS3-spel :P

Fudge har lugnat ner sig lite efter att skällt ut tomten!!

HAPPY FUDGE!




Blev en liten runda till Nick's också för att träffa Filippa och ta några drinkar framåt småtimmarna!

Världens finaste Fille.




Lite röda ögon och att man ser en aning sammanbiten ut på någon bild får vi leva med... ;) GOD FORTSÄTTNING on y'all!



Said I loved you but i lied


Ååå, så underbart fin låt, lyssnar om och om på den här nu. Och en riktig 90-talsvideo är det då! ;) Men fin den också...

middag & mjölkskak...



Idag blev det en riktig myskväll för oss, god mat & god efterrätt! Jag gjorde min kycklinggryta som vi hade ris till (Alex gillar tydligen den riktigt mycket! Kul:) och sen blev det choklad-milkshakes i min nya blender som jag fick i julklapp av mammi :) Och så kollade vi på den trollkarlsfilmen med Nicolas Cage, tror den heter Mervin! Den va helt okej.

Nu ska vi slappa lite till sen blir det bingén tidigt!


the middle days...

Oj vad det hänt mycket sen jag skrev här sist! Det har varit lillejul hos pappi, julafton hos kusiner i Markaryd & hos Alex's föräldrar i Ängelholm, juldagen med en INSANE kväll och jobb för min del, annandagen som var en stor deeeeg-dag, och gårdagen som bestod av mellandagsrea på Väla & Helsingborgs City samt ishockey på kvällen!

Idag ska jag på arbetsintervju :) Bildregn kommer!

christmas tree!











Nu har jag och Alex precis varit ute och handlat de alldra sista klapparna! Ja, i sista stund verkligen fast än att jag sa att jag typ va klar! Men visste vad jag skulle ha så det gick väldigt smärtfritt! Och jag tycker bara det är mysigt att få ut en runda på stan i allt julstök :)

Här är vår gran btw:) Det luktar så underbart när man kommer innan för ytterdören, det luktar jul! Iiiih, älskar julen! Hihi. And don't mind de sladds... Har inte fått min julgransmatta än :(


Bye bye pyrre!

Ååå, fick en jätte fin present här från Pyramid på min sista dag. Och en fin julblomma + "arbetsintyg". Ska visa sen! Mycket att visa nu... Från Gbg också ju.
 
Jaja, ska pallra mig hemåt nu och vila lite:) Min kropp mår fortfarande inte speciellt bra. Kisses

mjaaau












Insåg precis att jag är en sucker för snygga lampor... Dregel dregel.

Huuuur snygga?

Såg något så grymt snyggt på Gina i Göteborg i helgen! Ett par glittriga jeans/byxor! Hur ballt? Och huuur Balmain? 399:-, som fucking hittat. Slog ändå inte till... Varför? Jaa, jävligt bra fråga! Det undrar jag också. SKA dock göra det! Fast kollade på deras hemsida nu och till min fasa finns de inte med där. AAAAAHHH. Måste - hitta...!

ILY

ILY, i med- och motgång. <3

mint kisses

förresten, on talk om julgodis! Var tusan kan man få tag på mintkyssar?! Inte hittat dem någonstans :( De var slut på julmarknaden när jag kom och frågade efter dem (för övrigt sa jag negerkyssar så han bakom disken flinade och sa typ "Vad sa du"? "heh, eeeh mintkyssar"...) Och de hade inte några i den äckligt lilla pitoreska "gammaldags-godis-butiken" på Liseberg under deras julmarknad som hade aaaaallt annat klassiskt julgodis typ. Och det blir inte att vi gör några egna för tydligen så ska det vara sjukt svårt att få dem och stelna/rätt konsistens för det är med gelatin och grejer...
 
Åååh, jag vill ha negerkyssar! he he he...

julgodis with ma' sistahs'


Ooh yes, idag blir det julgodisbak med Skansgatanklanen;) We are family, I got all my sisters with me... Na na nana na! Haha nej men det är våra gamla grannar, umgåtts så jädrans mycket genom åren och uppvuxna tillsammans så vi fyra är som systrar allihop, jag & Matilda och Lina & Tilda <3 Och så mamma & Agneta, och Alex ska också va med och röra smeed' (läs smet;) Får väl se vad det blir för bak, va nog inte all för mycket på agendan för vi pallar aldrig klart så mamma & Agge får stå själva i flera timmar:P

And yeees, lön idag. Catchiiing! Behövdes nog för känns som att jag övertransakserade det där lilla plastkortet i Gbg i helgen. Woops.

blöööö

Sjuk, och pissed. Mina paket har inte kommit :( Väntar ett från ASOS som tydligen "är på väg" men de vet inte när det kommer fram pga väderförhållandena. MÅSTE ha det innan julafton som de lovade! +att min nyårsklänning ligger i det paketet. PANIIIIK. Sen saknar jag ett från H&M där "packning pågick" i måndags... Har en jättefin gran men den saknar en matta:( kooooom!

Och nu går jag hem! Pallar igge' detta more...

sjuk, sjuk, sjuk

Ja det är precis vad jag har varit, typ DÖDSSJUK... Aaaaah! Fan knappt tagit mig upp ur sängen! För jävligt har det varit:( Värsta influensan evaaaah'. Dock aaaaningen bättre idag så jag iallafall kunde pallra mig till jobbet här i Helsingborg på min sista dag. Går dock efter lunch typ! Blööö. Over and out.

Btw, mådde ju lite bättre igår kväll så fick faktiskt klätt granen. Den blev så fin så:) Ska visa sen...

gbg

Wooho, nu drar vi till Götet! Tänkte försöka fota mycket för en gångs skull. Brukar väl ändå va hyffsad med det jämfört med många andra, men vill ha fler fina kort:) Får väl se hur bra det blir med uppdateringar under helgen... Kisses.

barrrrrrrrigt

Barr, barr, barr. Ja, det är det jag fasar för den kommande tiden här. Alex hade vatt och köpt julgran igår (fast det visst jag:P) så den är i lägenheten nu, men än inte i någon julgransfot, och inte på plats, och DEFINITIVT inte klädd... Vilket dessutom inte kommer bli förrän måndag, kanske söndag tidigast :( Igår var det julfest ju, så jag var hemma halv12. Idag ÅKER VI TILL GÖTEBORG<3 och kommer hem på söndag eftermiddag. Då blir det först glöggfest hos The Gson Family sen middat at la casa Jernberg, så möööjligtvis när vi kommer hem från middagen. Orkar vi inte då så får det bli på måndag!

bye bye ...

Jaa, det börjar lida mot sitt slut här på reklambyråerna. Har ju som sagt den senaste tiden jobbat på två olika, halvtid på vardera. På Pyramid i Helsingborg och Comotion i Ängelholm! Jag har halvtid på Comotion januari ut också så vi får se hur det blir med andra jobb nu. Men ja, det är lite sorgligt ändå... Även om det vatt lite segt emellan åt. Men grymt glad för jag fick denna möjligheten, denna chansen. Fått in en fot i PR-branschen och tagit del av det arbetslivet. Ska bli kul och se det arbetsintyget jag ska få på onsdag också, på sista dan' :)

MQ's julkalender

Kolla här om ni har missat den! MQ har sin egna julkalender. Det är lite erbjudanden, tag 3 betala för 2, rim-tävlingar och till och med en julklapp kanske... Jag vet att jag ska kolla den 24e iallafall;) "-innehålla en och annan överraskning eller t.o.m. en julklapp till er som följer vår kalender". Så jaa á!
.
Erbjudandet på bilden är dagens. För övrigt så älskar jag deras julskyltning! Julkulor, glansigt paketpapper och glitter i klargrön härlig färg. Skit fräscht :D

"glöggsmakning"...........

Julbordet med Ängelholmskollegorna igår var mycket trevligt! Vi började hemma hos Malin som bor här på Tågaborg i Helsingborg. Då var det lite glöggsmakartävling med fint pris till vinnaren. Och nej det var inte jag som vann det kan jag säga! Haha. Jag dricker inte ens glögg. Gillar inte sött och varmt. USCH. Men ja, fick ju vara med iallafall. Haha det gick åt helviieto kan jag säga;) Jag var faktiskt sämst, förlorade med andra ord! Jag gissade på typ lime, svartvinbär och sånt men det rätta var ju typ congacsmak och Rom osv... Men jag skyllde på min ringa ålder :P Ligger ju med marginal inne med lägsta åldern där!
.
Tog lite bilder men får slänga upp dem sen! Denna datan har igen port för minneskort... Ja och här ser ni julklappen vi fick:) Jätte fint litet vinset i en låda som en liten flaska. Visar mer sen, tror nämligen det blir en lite julklapp här på Helsingborgsjobbet idag också ;)

mera Zara!

Jaa ännu mera fint:D Tror inte jag vågar gå in i den butiken i helgen...
.
ASsnygg väska. Fabulous halsband. Fräck sko. Fancy clutch. Fint halsband, tänk det till brännan & en klänning i vitt eller jordnära färg till sommaren. Finfin sko. Snygg väska. MARVELOUS halsband, tänk det till en helt svart outfit med killer heels! Gorgeous skor. Cool topp.

Ååååh Zaaara

- kom ut ikväll! Jag väntar i hörnet, vid 7Eleven. nana na nana na...
.
Nyårsfint från Zara! Jag älskar Zara :) ...Förutom den sista kanske, den var inte så mycket nyår för mig. Men sjuuuukt snyggt iallafall liksom! :) Enjoy.

x-mas board

I kväll vankas det julbord/julfest med jobbet från Ängelholm, fast Helsingborg is the place where it happens! Jag är på mitt jobb Hbg idag så ska möta upp dem här vid 1700, då ska de komma med tåget från Ä. DET ska dock bli intressant och se hur det går med det i denna snöstorm... Ännu intressantare kommer bli att se om vi ens kommer komma hem i natt! För who knows när vi är klara liksom? ;)
.
Och vi som ska köra till Göteborg i morgon:/ Snälla, snälla snöstormen -GO AWAY!

grön & grann

Är inte det värsta som finns när någon säger "jag hade tänkt överraska dig med det men det blev inte". VADDÅ HADE TÄNKT?!?!?! GÖR DET DÅ OCH SÄG INTE DET TILL MIG!!! Jag vet inte hur många gånger Alex har gjort sådär nu. Blir galen. JAG ÄLSKAR ÖVERRASKNINGAR. Älskar och ge/göra dem också:)
.
Anyway, så sa han i förgår; "jag tänkte köpt en julgran idag och överraskat dig". dOOOh! Knip igen och gör det nästa gång du har möjlighet istället;) Vi bestämde oss iallafall för att åka och köpa lugran igår kväll och klä den. Möblerade till och med om lite för att få plats med den (det blev riktigt bra faktiskt;). Men när vi kom upp till "julgransförsäljningarna" (vi var på TVÅ) så va där ingen att köpa dem av:( Så det blev ingen gran igår... Och jag offrade min träning, men det blev inget av det till slut... Piss:(
.
Söt gran va? Haha, slängde ihop den i Illustrator! Snygga 3D-kulor va;)

Dear santa II

 


Slängde ihop en liten wish-list de sista 10 här på jobbet:)

Terrakottafärgad kofta
- Cubus. Kimono - Calvin Klein. Stickad kofta - Cubus. Handbag - nelly. Skor, LITA - JEFFREY CAMPBELL, Henry Kole. iPad.
Vitt iPhone-skal - iCarbons.

 


3pm ;)



<3


workout!

Tror jag ska sticka och träna sen, det var ett tag sen nu :/ Måste bli bättre! Vatt så jävla slö, men man blir ju inte annat än opepp i detta mörkret... But but, efter NY (nej inte New York, New Year's) ska jag ta tag i det lite mer:) Nöjd med mig själv iallafall, har aldrig lyckats hålla i någon träning såhär. Bara tyckt det vatt rövtråkigt!! Men ja, det får nog bli lite Core idag! Om det löser sig med the car... Alexis skulle ut på lite äventyr också så får se hur det blir!


<3


Ååå jag måste ju bara säga en sak jag glömde skriva i fredags... Det var så mycket med vår julfest då (som ironiskt nog bara råkade bli på den dagen) men vi firade det iallafall, tillsammans med underbara vänner<3 Jo, i fredags hade jag och Alex 6 månader.

Det är en liten milstolpe ändå, men det sjuka är att tiden bara har sprungit iväg. Det känns som de var igår vi började snacka och träffas (som iofs är typ 7 månader sen), alla sånna små minnen man har. Helt underbart! Jag älskar att höra Alex berätta små "minnen" eller så från i somras, jag bara lyssnar och ler, med hela mitt hjärta. Tror man skulle kunna säga att vi är äckligt kära... Saknar varandra när vi är på jobbet om dagarna, massa sms & mail fram och tillbaka hela dagarna, längtar efter att få se varandra på kvällen efter jobbet, och jag har fortfarande den där underbara "nykär"-känslan :) Älskar dig.

Inte så kul för er och läsa om kanske men var bara tvungen :)



Imagine a circle, it has no end.
It shows how long I'll be your friend
Only when death do us apart
I'll keep our memories in my heart

/A.J 10-12-15

julleklappisar

Klappar hit och klappar dit... Eller så brukar jag känna iallafall men tusan vad jag är ute i bra tid i år! Helt chockad över mig själv! höhö. Nästan alla klappisar är klara, eller så vet jag iallafall vad jag ska köpa! typ två kvar bara. Sen är ju min nyårs-outfit mer eller mindre klar, och till julafton också för den delen! Blir nog en liten runda i stan för some ass-shaking under småtimmarna på julafton faktiskt :)


antagen?


Asså, jag tror jag är antagen... Haha. Eller?

De som får beskedet EJ ANTAGEN och som väljer att "gå vidare" som har en chans att komma in väl, om någon ANTAGEN inte svarar eller tackar nej? Tror det är så iallafall, borde va så. Så om man fått beskedet ANTAGEN och svarade JA samma dag så borde man väl vara antagen...

Anyway, om det är så blir det en distanskurs för mig på 7,5 hp (högskolepoäng) efter nyår (i januari) via Jönköpings Högskola. Digital Bildbehandling blir det då! Ett sammarbete mellan den högskolan och Moderskeppet.se. Wiiiie, ska bli grymt jävla kul. De har fått så bra "omdömme" av alla som gått den eller deras andra kurs Visuell Kommunikation. Hoppas nu jag har rätt om detta bara :P


i'm torn!




Ååå, kan inte bestämma mig! Bara velar...


it's on the way :D



jumpsuit, ring, armband, klänning



Såå, nu är det snart lunch här för mig! Tänkte bara visa vad som är på väg hem till miiiig!! Iiiiiih :D från asos... Vissa har kanske lärt sig det vid det här laget ;) Alltså att detta är där ifrån, känns som jag varit lite tjatig... But but :D

Vintage a la gbg



Till helgen ska jag och Alex<3 till Göteborg för lite julmys :) Gå på Lisebergs julmarknad, handla lite julklappar och bara mysa. Så kom jag på att jag vill passa på och kolla in lite vintagebutiker när vi är i storstan'! Så jag gogglade och fick fram en riktigt intressant, Kims Vintage.

Bilderna ovan kommer där ifrån och visst ser det ljuvligt ut! Enda nackdelen är ju att det fortfarande är väldigt dyrt när det är sånna riktga märken och äkta pälsar mm. December nu ju, vilket betyder julklappar som i sin tur resulterar i en magrare plånbok. Men kul och titta iallafall :)

En annan vintagebutik som jag hittade är Bebop Antik. Dock säljer de inte kläder utan inredning! Och fy tusan vad snygga saker de hade där! Mycket där var exakt min smak. Sen var det också Myrorna, Stadmissionen m.fl. som finns i de flesta städer.


love


Man blir ju alldeles varm i hjärtat när man får något sånt här! Låg på köksbordet när jag kom hem :) Precis vad jag behövde idag! Men tycker jag blir så bortskämd så varje dag!! Du är bäst älskling <3


x-mas party


Där var lite bilder från min & Alex julfest i fredags! Grym inställning på kameran... Haha. Så går det när pojkvännen langar in vinflaska och shot efter varandra;)

(underbart ljus btw på den sista... lyckas fan alltid med nått!)

julagraan!


Jaha, nu testar jag på det här med tidsinställda inlägg, så nu sitter jag här på lunchen och skriver! Ställer det på 14:30, så får vi väl se hur det går ;) Lite klurigt med om man ska skriva i nu- eller dåtid bara... Fast egentligen nutid väl och så inte säg ngt :P Haha. 

Anyway, bytade julgransmattan som jag beställt från H&M HOME från den svarta jag visade till denna grå/silvriga. Så nu får jag denna nu i veckan, istället för v.52 vilket makes more sense to me! Pratade om att köpa gran nu i veckan och klä den så vi får njuta extra länge av den, istället för nästa vecka. Men nu käns det som att veckan redan är fullproppad med saker som ska göras så det kanske får bli nästa iallafall. Får se! Möjligtvis onsdag i så fall :)


Beautiful sunday med SHM




Mmmm, jag kan verkligen inte skriva här på helgen! Haha... Hade världens härligaste dag igår! Var och fikade en runda med Karro<3 på tidiga eftermiddagen. Sen bara degade jag och min älskade Alex hela dagen! Så sjukt nice. Vi kollade Swedish House Mafia-dokumentären som var riktigt rolig att se faktiskt! De är hur jävla stimmiga som helst, Ingrosso verkar helskön! Rekomenderas varmt :) Och can't fuckin' wait tills vi ska se dem i London i maj! It's gonna be maaaaad. 

Sen blev det en film till, The Town, med Ben Affleck. Riiiktigt bra också! Inte så förutsägbart slut liksom. Så det tillsammans med massa kärlek, en påse lösgodis & en julmust. Underbar söndag!

Finns dock en nackdel med söndagar, som jag tror alla känner till! Höhö. Nästa dag är det måndag...


fäääst


Bild från någon helg sedan på mig & Mariii at Bahnhof... Osuddig bild, och orunda under fötterna ;) Ser även ut som jag har typ poolotröja på mig, men så är icke fallet:) Men bilden till kvällen i ära, som sagt så är det fäääääst så det skriker om det. Wiiie :D

H&M HOME



Det här klickade jag hem här om dagen från H&M HOME :) (Då när en vara tog slut under tiden jag höll på och beställa så jag mer eller mindre fick speeeel. hehe). Det där runda är en julgransmatta, himla fin tyckte jag! 129 kr. Dock stod det sen att det var leverans på den v.52!!!!!!!!!!!! 52?!?!?! Vem fan vill ha en julgransmatta då? Granen ska ju ut efter en vecka då typ. Så kollade med kuntjänst om det gick snabbare ifall man tog en annan (där fanns en fin grå/silvrig också), så vi får se hur det blir!

Det där långa är en löpare, alltså en lång smal duk. Tyckte den var fin:) 99 kr. Sen två "tygkorgar", en kommer fungera som brödkorg hos oss tänkte jag! Frukostbullarna på helgen får alltid ligga kvar i papperspåsen man får dem i, sönderriven. Inte så jätte mysigt kan jag tycka... 99 kr för två.

fix


Sitter här på jobbet nu och längtar tills det snart är helg :) Ikväll blir det rajtan tajtan! Hehe. Julfest så det skriker om det, gonna be awesome! Har dock lite att pilla med innan det drar igång halv8. Tror att bilden ovan kanske avslöjar lite... :)

För övrigt har jag den där dumma magkänslan igen som jag inte gillar.

juuuul


Tänkte visa min fina krans:) Hihi. Hittade den på julmarknaden i en ganska ny liten blomsterbutik här i stan. Så fick den av Alex:) Iiiih, älskar sånt här fint. Ska visa mer sen! Jag tror Alex gillar det också för då kan han få sitta med sin musik medan jag pillar med sånt här! Haha ;)


Spend?


...or save? Mmm, det är frågan. Håller på att fundera ut nyårsutstyrsel. Yes, i år är jag ute i god tid:) Så är ju då frågan, ska jag beställa någon av dessa underbara klänningar från asos eller sätta ihop den där SISTERS/TOPSHOP looken, ELLER ska jag använda den fina jag-tycker-om-så-mycket-men-bara-
användt-en-gång--klänningen
som hänger i min garderob... Huum. Jag vet ju självklart vad svaret boooorde vara, men nu är ju fallet ej så och det kliar så mycket i mina fingrar för jag vill bara klicka hem en från Storbritannien!!!

Den i siden ligger runt 360 SEK och de andra två mellan 550-580 SEK, så det är ju inget rån heller direkt. PLUS att asos har fraktfritt till hela världen just nuuuuu!


Kolla mina snöw-flings

Hihi, jag tyckte det var lite gulligt:) Eller är det irriterande bara??

...

Ojojoj vad klent det var här igår... Kommer ett inlägg sen på lunchen! :)

helvetesjävlapissasskit

Asså fy helvete vad förbannad jag bli på datorer som inte funkerar!!! K*****************k. Här sitter man och ska klicka hem något från nätet, SÅ HÄNGER SIG SAFARI-SKITET. Så när jag sen går in på sidan igen för att göra om hela jävla beställningen så är VARAN SLUUUUUT...!!!!!!!! Får man damp eller? Oooooh det är en jävla tur jag är på jobbet nu annars hade jag fullkomligt exploderat, fått ett psykbryt som hon på den kända youtubevideon... Nu när man är trött, hungrig, uttråkad och bara vill hem! Shit asså.

Rose Bloom

Klickade nyss hem det här! Det verkar vara precis vad jag letar efter:) Har inte THE lip balm ännu, så jag får väl testelitesta! 39:- inte fy skam... Volume va det visst också, spännande! Aldrig haft ett sånt men vi får la se:) Tror iofs inte på det där, men men:) Hittade länken på en blogg.

pics.

lite bilder från Sensation i Cph :)

Kom på att jag har jätte mycket bilder som jag inte har publicerat! Från lite utgångar, när vi firade Alex osv... Tror de ligger hemma på Alex data så ska ta med dem till jobbet i morgon, så kan jag leka med dem om jag inte har något att göra här:)

Spend, spend, spend


Idag blir det nog en runda på Väla efter jobbet! Alex slutar lite senare än mig så det passar bra (om han inte får sluta tidigare som vanligt, den lilla glidaren...) så plockar han bara upp mig där sen:) Ett par julklappar ska inhandlas, fixa ny internet-dongel på 3, och lite småsaker till mig själv! Får se var det slutar.

JAG TYP LÖVE ASOS.COM

från ASOS !

Buongiorno!

 









Roma




vattnas i munnen på mig...! haha


Como esta ragazzi?
Aaa, molto bene, grazie.
Ciao!

Sååå, fick lite utlopp där för mitt italienska sinne. Tänk att få va i Rom när våren kommer. Åååå, kärlek:) Äta massa focaccia & panini av alla slag, soltorkade tomater, pasta i mängder, pizza med prosciutto och ruccola och mozzarella. Bara dricka gott rödvin, massa gelato... Ååååå! OCH ITALIENSKA ÄR SÅ VACKERT! Ge mig ITALIEN.

Det finns en fras som jag alltid brukade säga till mina hästar (nej det är inget skämt;) när de var duktiga, för av någon anledning hade jag alltid ston(tjejer). Så då sa jag typ "mycket bra min prinsessa" till dem på italienska när jag satt där hemma på banan och trimmade. Och det var "molto bene mia priccipessa"! på italienska. Och jag tycker det är så vackert, älskar uttalet och ch-ljudet som blir i princcipessa. Synd ni inte kan höra;) Och när man uttalar mozzarella på italienska också, ååh jag döör! haha.

Jag läste ju italienska i två år på gymnasiet vilket är ett tag sen ändå, i alla fall hinner man glömma ett språk på den tiden. Men det är så kul för även om jag varit i kontakt med spanska mycket efter det så sitter italienskan där. Nu dubbelkollade jag orden jag skrivit och så, för det är ändå en annan sak att stava, men allt var rätt! Så himla kul tycker jag:D Ååå, sorry. Detta inlägget skulle inte alls handla om detta! Hahaha. Suck!


tempting

Ska inom Väla snabbt på vägen hem... Lovade mammi att hämta hennes jeans på SISTERS. Det värsta är bara att då kommer jag stå face to face med ovanstående godbitar. And I don't know if I klarar det:( Frestelsen är för stor och mitt psyke är för svagt... HAHA

Hoppsan!

Detta blev det igår från H&M! Allt är väl inte så jätte användbart nu, men snyggt och billigt tycker jag:) And I know Issa, du har en sån men jag har vatt kär i den hela hösten... Och jag tror inte du killing me för det;) Såg att det kommit in mycket mer nu också!

Osöta...

Miiiih. Tror aldrig jag sett något sötare! Börjar nästan böla bara av att titta på dem :') en dag ska en sån sötnos bli min!

Detta är från annonser på blocket.se!

REA-tips!

Ja, nu är det REA på H&M's onlinebutik! Skynda och fynda! Massa fina saker till grymma priser. Jag hittade tre jätte fina saker som jag villat ha länge men som tyvärr fått väljas bort... Mycket festklänningar och kjolar kvar i bra storlekar!

Fyndade också två andra plagg! Det dyraste jag hade kostade 150:-. Det blev en kavaj/jacka som jag tittat på innan, betalade 150 kr för den och den har kostat 299 kr. Ett par leggings med skinndetaljer som jag kollat på innan och en fin topp/blus/tunika som kostat 299 kr men nu gav jag 150 kr. Köpte också ett par jeansshorts, lite längre i boyfriendmodell, för 80 kr och en tunika för 80 kr också!
.
Och pssst, med koden 8909 får ni 25% rabatt på det dyraste plagget ;)

My saviour

Detta kortet saves my ass on days like these... En hel kyl till godo i källaren med choklad och grejer:) Huh, tiden går så långsaaaaamt! Jag vill sluta och gå hem nu:( Är på det andra jobbet nu i Helsingborg.

Balmain-regn

så jävla briljant! GE MIG ALLT FFS. Balmain in my heart! Många favvisar, i know...

Filippa K

Mår inte så nice :( gladar upp med lite kaffemuggar från Filippa K(rämer) som är fina, eller hon som designat dem lizzom. Hittade dem på outlet i Höganäs, men de kostar 100 krowns styck och jag tycker det är fett dyrt att betala 400 krowns för 4 jävla kaffemuggar, så det blev inga. (va kostar de annars då lizzom om detta var på outlet). Grymt snygga i alla fall, cleana! Och jag gillar cleant! Men men, så då blir man lite nere igen ju när man inte kan köpa dem... Bajs bajs.

Huh?


core


Fika med Karro nu på Torstens sen ska vi ocvh träna på Träningsakademin! Det blir Core idag, man tränar framförallt bålet, magen, ryggen kan man säga. Vatt på det en gång innan, förra veckan. Och det var rätt nice:) Dock den delen av kroppen jag behöver träna minst, men all träning är bra träning :)
(läskig bild :S hah...)

SHM i London

 

 

Ååååååkej, vi fick nog precis ett ryck... Beställde just biljetter till Swedish House Mafia i London den 28e maj! HAHAHA! Faaaan va gött :D Me and Alex +2 extrabiljetter ;) vilka två blir de lyckliga?


I've got an idea !!!!!!!!!!!!!!!!!

Okej, nu jävlar kokar det i skallen på mig! Kom på en grej i gårkväll/natt när vi skulle lägga oss, trodde nästan jag drömt det. Men kollade upp det nu, hell yeeeeah! Na nana nana :)

bye bye hår...



Sååå, nu har jag ändrat typsnittet! Hoppas det blev bättre för alla :P

Ska iväg på lite klipp-klipp sen. Gillar dock inte att gå till frissan för är rädd att jag inte blir nöjd, och så blir det ju kortare... Höhö. Nej men tycker att mitt hår bara blir kortare och kortare, slits lättare liksom:(

Ändå gör jag allt man kan! Jag plattar ALDRIG det, fönar kanske 1 gång per månad, lockar 1 gång VARANNAN månad typ, tar inpackning varje gång jag tvättar håret, tvättar inte det varje dag för att minska slitage, sköljer alltid det i kallt vatten innan jag går ur duschen för att det ska bli blankt och behålla fukten bättre och sover aldrig med uppsatt hår för att minska slitage. Don't know what to do!!! :(

Visst, jag tonar ju det, eller gör en så kallad glanstoning. Men det är inte något dåligt för håret, tvärt om så är det som en inpackning! Blir nog en runda sånt idag också btw:)


RSS 2.0